Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti mit szolnátok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit szolnátok ha a barátnötök összejönne azzal a fiuval akibe honapok ota szerelmes vagy? Tavaly nyáron is tetszett egy fiu és azzal is összejött, kisirtam már a szememet miatta de nem veszi észre?

Figyelt kérdés
2012. aug. 21. 21:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
hat en nem keresnem ilyen barátnő társaságát
2012. aug. 21. 21:16
 2/6 anonim ***** válasza:
én se
2012. aug. 21. 21:21
 3/6 anonim válasza:

Tudta, hogy még mindig tetszik, neked?

Mert, ha igen, akkor elég szemét dolog volt tőle :/

Mondjuk, ha nem tudta, akkor nem tehet róla...

Nekem biztos nagyon rosszul esne.Talán nem szakítanám meg vele a barátságot, de ha ezek tudja hogy neked ez ennyire rosszul esik, akorr szerintem lehet, hogynem igaz barát.

De ne keseredj el! Persze, most rosszul esik neked, de még bármi megtörténhet:)

Nem tudod, hogy te tetszel e a fiúnak?

2012. aug. 21. 21:24
 4/6 A kérdező kommentje:
igen tudja h mostis odáig vagyok érte és nagyon rosszul esik :((( ideges és szomoru vagyok egyben a fiu nem tudja h nekem ö tetszik
2012. aug. 21. 22:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez megtörtént velem, még régebben a középiskolában.

A barátnőm egyszer tett egy olyan kijelentést, hogy soha nem jönne össze olyannal, aki nekem tetszik. Ezt a kijelentést még az előtt tette, hogy egy buli alkalmával összeismerkedett azzal a bizonyos sráccal és össze is jött vele. Utána még egy rövid ideig jártak csak. Ez nagyon fájt nekem, de nem mondtam el a "barátnőmnek" hogy ezért meggyűlöltem őt, mint ha mi sem történt volna... És nem vette észre ő sem, eszébe sem jutottak a szavai, amiket azelőtt mondott nekem. És nem kapcsolt hogy megbántott. De jóval később amikor nem számított rá, a kiérdemelt bosszút megkapta. Nem akartam adós maradni.

2012. aug. 21. 22:08
 6/6 anonim ***** válasza:

most nem azért, de ha esetleg nem lennél nyuszi és elmondanád a fiúnak hogy bejön akkor nem lenne ez

nem most kell sírni hogyha más meg mer kezdeményezni

2012. aug. 22. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!