Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Voltatok már úgy, hogy a...

Voltatok már úgy, hogy a fodrász munkájával nem voltatok megelégedve, és szóvá tettétek?

Figyelt kérdés

Én a múltkor bálba készültem, és feltűzettem a hajamat. Nem jól sikerült, de olyan szinten nem, hogy amikor megkérdezte, hogy jó lesz-e, nem tudtam leplezni, hogy nem. Nagyon illendően megmondtam neki, hogy "X, nagyon jó hajakat csinálsz, imádok hozzád járni, de ez most nem lett olyan jó".

Egyébként a barátaim is látták, fiúk-lányok, és mindenki mondta, hogy tényleg nem lett szép.

Persze a fodrász csaj kiakadt, és lehordott mindenféle ribinek. És hogy hozzá 800-an járnak stb. (Múltkor még 300-at mondott.)

Visszaadta egyébként a pénzt, én pedig megcsináltam magamnak a hajamat.

Voltatok már hasonló szituban? Ti szóltatok?

2011. ápr. 6. 10:52
 1/10 anonim ***** válasza:

Voltam, nekem sem sikerült jól a hajam, és a fodrász ugyan nem kiabált, de szemmel láthatóan megsértődött.

Sajnos nekem a hajam le is égette, kénytelen voltam levágatni, tehát úgy érzem, teljes joggal voltam felháborodva.

Soha többé nem mentem hozzá. Fodrász minden sarkon akad, de kuncsaft egyre kevesebb. :P

Ha tényleg így mondtad meg neki a véleményed, és erre elmondott mindennek, akkor ez részéről egyáltalán nem volt elfogadható viselkedés. Mondjuk nekem már eleve a ribizés nem az, de itt a kiakadás sem jogos.

(Én őt se keresném fel még egyszer, de ezt te tudod. A rossz szájíz meg fog maradni.)

2011. ápr. 6. 10:59
 2/10 anonim ***** válasza:

Ennyire nem durván, de az látta rajtam. 10 éve járok hozzá, a városban a legdrágább. Egy melír 10-11 ezer forint. Aláírom, szépen dolgozik. Legutoljára, épp azon voltam, hogy majd a szőke melíros hajam barnára festetem, de nem mertem egyből bevállalni ezért mondtam neki,hogy melírkor rakjon jó sok sötét barnát a szőke mellé!

Már amikor mosta láttam,hogy nem igazán sok és nem igazán barna. Kaptam egy seszínű se nem barna, de már nem is szőke hajat. Láttam rajta,hogy ő is észrevettem, de azt mondta,hogy nem mert többet belerakni. Annyit elvártam volna tőle, ha már láthatóan elcseszte, akkor nem kér el érte 10 ezret. De nem, elkérte.

Na azóta befestettem a hajam sötét barnára, nagyon jó! Sógornőm festi, ingyen bérmentve, még egy pohár bort is megiszunk festés közben!:)

2011. ápr. 6. 10:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Voltam, de nem mentem oda többet. Miért nem csinálta meg újra? Szerintem az ilyen gőgös fodrászt inkább hagyd a fenébe!
2011. ápr. 6. 11:00
 4/10 anonim ***** válasza:

Személyesen nem, de ahol lakom, volt egy öntörvényű fodrász, akit halálosan nem érdekelt, milyen hajat akar a vendég, ő kiélte a saját kreativitását mindenkin ('80-as évek). Rengeteg veszekedés volt ebből, viszont presztízs volt hozzájárni. Az üzlete előtt, az utcán volt egy nyomós utcai csap, egyszer hatalmas ordítások között kirohant egy nő, és a csap alá tartotta a fejét... Így tüntetve a fodrász ellen.

Én is megmondanám, ha nem tetszik, nekem szerencsém van, mert a fodrászom olvas a gondolataimban.

2011. ápr. 6. 11:02
 5/10 anonim ***** válasza:

Voltam.

1.) Szalagavatóra tűzettem fel a hajam. Enyhe kifejezés a nem sikerült neki. Göndör hajam van, amit jól becsavart, így olyan lettem mint a birka. Csak a vállát húzogatta, hogy ő nem tud mit tenni, ilyen lett. Soha többet nem látott a fodrász.

2.) Esküvőre száríttattam be. Nem sikerült valami fényesre. meg is mondtam a fodrásznak. Nagyon bántotta a dolog, mindent megtett de akkor éppen sehogy nem akart állni a hajam. Neki is lehet rossz napja. Megértettem. Azóta is nevetünk rajta

2011. ápr. 6. 11:02
 6/10 anonim válasza:

Igen, jártam így.

Régen rövid volt a hajam, állig érő, megnövesztettem hosszúra. Le akartam vágatni, de nem vágta le, mert nem vállalja a felelősséget, hátha nem tetszik. Megjegyzem, korábban is ő vágta le.

Elmentem egy másikhoz, hát.... Anyu évek óta hozzá jár, és ő ajánlotta. Nem elég hogy elől nem volt egyforma, de hátul se. Anyu szerint nekem vannak túl nagy elvárásaim :D

2011. ápr. 6. 11:03
 7/10 A kérdező kommentje:

Zárás előtt másfél órával hívott oda. Időpontra mentem, de annyit kellett várnom, hogy végül rám 20 perc jutott.

Azért nem tetszett, mert ovális alakú a fejem, és ezt még meghosszította azzal, hogy feltupírozta a fejtetőm, de oldalt meg leszorította. Biztosan divatos, de nem nekem.

Tényleg nagyon szépen megmondtam neki, hogy meg vagyok vele elégedve, de gyakorlatilag ez már nem számított... Mivel így beszélt velem, akkor már én sem hagytam magam, és visszakértem a pénzt. Egyébként azt a pénzt eltomboláztam aznap este, és nyertem is, szóval a sors akarta így:)

Írjatok még!

2011. ápr. 6. 11:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk az időpont be nem tartása nálam alap. Az idő pénz, és én nem érek rá egész nap fodrásznál ülni. Ha engem 13:00-ra hív, akkor én 13:00-kor a székben akarok ülni (cserébe ezt ő is elvárja). Én kapásból kifordulnék az üzletből (fordultam régebben, más fodrásznál), ha látnám, hogy nem fogok sorrakerülni időben.
2011. ápr. 6. 11:10
 9/10 A kérdező kommentje:

Persze, igazad van, ez nekem is szemet szúrt. Sajnos ez szombat este volt, így nem volt más választásom.

De tényleg vicces, hogy még a fodrásznak állt feljebb.

2011. ápr. 6. 11:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Én fodrász vagyok,és hasonló helyzetbem újra elkészítettem volna a frizurát!!!Az,hogy még neki állt feljebb,elég fura dolognak tartom,mert egy fodrász soha nem beszélhet így a vendégeivel!!!!!!!!!!!!4
2011. ápr. 6. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!