Hogyan tudassam a régi vendégeimmel frappánsan, de nem tolakodóan (fodrász vagyok), hogy újra munkába állok?
Figyelt kérdés
Majd 2 éve szültem, íyg ez az idő kiesett. Most szeretnék újra munkába állni, s arra gondoltam, hogy az iwiw-wn és a facebook-on a régi vendégeimnek küldök egy körüzenetet, hogy ismét várom őket szeretettel. De nem akarok tolakodó lenni, vagy erőszakosnak tűnni. Nem tudom, ki hogy venné...Annyi félék...
Csak pár sorra gondoltam, ami lényegretörő, kedves, frappáns, de nem tolakodó.
Javaslataitok lennének esetleg?
2011. jún. 30. 14:16
1/2 anonim válasza:
Sziasztok!
A drága picim mellett van időm újra a kedvenc hobbimat csinálni ami egyben a munkám is és nagyon szeretem.Tehát lényegében újra munkába állok!ű
Várok régi és új vendégeket sok szeretettel!
Hiányoznak már azok a jó fodrásznál eltöltött beszélgetések:)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2011. jún. 30. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!