Ti szóvá tennétek? Reagálnátok? Ha igen, mit mondanátok?
Kislányom 7 éves, tegnap ünneplőben kellett mennie. Reggel vittem neki váltóruhát, az óvónő megígérte, hogy átöltöztetik ebéd előtt, hogy ne kenje össze magát. Apa ment érte, és mikor hazajött, akkor láttam, hogy nem öltöztették át, a harisnya elszakadva rajta, a fehér blúzán pedig pörköltszaft van. Azonnal beáztattam, ma kimostam, de nem jött ki.
Reagáljak rá?
Egyrészt igen, reagálnék rá, hogy nem ezt beszéltük meg. Nem támadóan, de felhívnám a figyelmét arra, hogy szeretem, ha megbeszélünk valamit, akkor az úgy van.
Másrészt javaslom a marhaepe szappant a foltra :) Nekem kiszedi a kényes foltokat (sem marha sem epe szaga nincs, ne félj! :)).
Igen, finoman szólnék.
Nálunk is volt fotózás és akinek kérte az anyukája, vitték átöltözni. Ha végzett a fotós, az adott gyereket már vitte is ki a dadus/óvónéni és benti ruhába öltöztették.
A foltra ajánlom a Lidl-ben kapható fehér, fújós flakonos folttisztítót, az én fiam nagy pörköltcsöpögtető, eddig mindenből kihozta.
Köszi a tippeket.
Kb 10 gyerek volt ünneplőben, mert a polgármesternél voltak látogatóban, a többi gyerek az oviban maradt. Megbeszéltem vele, hogy átöltözik, azt mondta az óvónéni nem szólt, hogy öltözhet.
Én ilyenért nem szólnék az óvónőnek!
Van nekik épp elég munkájuk,bajuk!
Veszett már több is Mohácsnál!
Nem reagálnék, mert az óvónőnek van ennél jobb dolga is, másrészt a 7 éves gyerek már tud szólni magától is, hogy szeretne átöltözni, illetve ebédnél is tudná jelezni, hogy nem a fehér blúzban szeretne ebédelni.
A harisnya fogyóeszköz, a pörkölt pedig ki fog jönni, ha elég erőszakos vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!