Ti szóvá tennétek? Reagálnátok? Ha igen, mit mondanátok?
Figyelt kérdés
Kislányom 7 éves, tegnap ünneplőben kellett mennie. Reggel vittem neki váltóruhát, az óvónő megígérte, hogy átöltöztetik ebéd előtt, hogy ne kenje össze magát. Apa ment érte, és mikor hazajött, akkor láttam, hogy nem öltöztették át, a harisnya elszakadva rajta, a fehér blúzán pedig pörköltszaft van. Azonnal beáztattam, ma kimostam, de nem jött ki.
Reagáljak rá?
2014. nov. 21. 12:13
11/17 anonim válasza:
Ha nem öltöztették át, akkor hogyan koszolódott be az ünneplős ruha?
12/17 anonim válasza:
7 évesen mi az istent keres oviban?
13/17 A kérdező kommentje:
Több műtét vár rá, és ha sulis lenne évet kéne ismételnie, ezért van még oviban.
Köszi a válaszokat, nem szóltam.
2014. nov. 22. 08:53
14/17 anonim válasza:
Hogy került a blúzra a pörköltszaft, ha nem öltöztették át? A harisnya pedig mitől szakadt el? Marhára sántít...
15/17 anonim válasza:
Szövegértelmezés... Reggel már ünneplőben ment és ez nem lett lecserélve játszósra.
16/17 anonim válasza:
74%-os...te aztán ott vagy a helyzet magaslatán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!