Mit szólnátok, hogyan reagálnátok, ha a gyereketek óvónőjének vagy logopédusának, gyógypedagógusának, fejlesztő pedagógusának stb. tetoválása lenne? Nem nagy, kis picike, de látható helyen.
Persze el is lehet takarni, de nyáron rövid ujjúban látszik.
Bocsi, lehet hogy rossz a kategória, de gondoltam itt kapok normális válaszokat :)
Az attól függ, milyen jellegű. Ha ilyen zöldes, kifakult börtöntetkó JÓZSI felirattal, nem biztos, hogy örülnék. :)
De én is egészségügyben dolgozom, és gondolkodom rajta, hogy egy ízléses motívumban a kisfiam nevét megörökíttetem. :) (mondjuk tényleg úgy, hogy eltakarható legyen)
A bolcsodebe ahova jar a lanyom az egyik gondozononek van egy a laban. Nagyon szep igenyes.
Fiatal no. A tetovalas pont nem zavar. :-). Latom h banik a gyerekekkel es nekem ez a fontos. Mondom ezt ugy h nincs tetkom.
Semmi közöm hozzá. Ha igénytelen, koszos, rossz példa lenne nem örvendeznék, nade egy tetoválás, ugyan már!
Kitalálom, te az óvónéni vagy.
Szó sincs szeretlek Józsiról :D
Még csak nem is szöveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!