Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mit szólnátok, hogyan reagálná...

Mit szólnátok, hogyan reagálnátok, ha a gyereketek óvónőjének vagy logopédusának, gyógypedagógusának, fejlesztő pedagógusának stb. tetoválása lenne? Nem nagy, kis picike, de látható helyen.

Figyelt kérdés

Persze el is lehet takarni, de nyáron rövid ujjúban látszik.

Bocsi, lehet hogy rossz a kategória, de gondoltam itt kapok normális válaszokat :)

2014. máj. 28. 21:31
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar a szeretlek Józsi felirat! Gondoljatok már bele, egy óvodás nem tud olvasni! :D De egy szép 10 centis tetkó a vállon ami egy péniszt ábrázol, na az zavarna. :) Na viccet félre téve egyáltalán nem zavar, semmi ilyen. Engem az emberek személyisége érdekel. Van a bölcsinkben egy gondozó néni aki olyan csúnya,hogy a fiam elõször sikított tõle. Majd hamar kiderült, hogy a gyerekek õt imádják a legjobban. Ma már az én fiam is! Úgy néz ki mint egy boszi, de valójában egy tündér! Nem számítanak a külsõségek!
2014. máj. 30. 19:34
 22/23 anonim válasza:

Ez csak a mai világ általános felfogása,hogy akinek van tetoválása az már egyből rossz ember,és jajj mi lesz ha a gyerekem közelében van,mit fog tőle látni stb stb..

Pedig abba meg nem gondolnak bele,hogy egy öltönyös bankár is lehet sz*r alak,meg egy tetovált ember sem feltétlenül rossz.. Ez ugyan igaz lehet fordítva is,de az emberek hajlamosak a külsőségek alapján ítélni..

2014. jún. 14. 17:34
 23/23 anonim ***** válasza:

Ha az a kis motívum egy igényes pénisz lenne vagy valami horribilis dolog, akkor biztos zavarna. :DDD

De egy kis lepke vagy nem tudom mi, az nem. :D

2014. jún. 30. 00:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!