Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mit szólnátok, hogyan reagálná...

Mit szólnátok, hogyan reagálnátok, ha a gyereketek óvónőjének vagy logopédusának, gyógypedagógusának, fejlesztő pedagógusának stb. tetoválása lenne? Nem nagy, kis picike, de látható helyen.

Figyelt kérdés

Persze el is lehet takarni, de nyáron rövid ujjúban látszik.

Bocsi, lehet hogy rossz a kategória, de gondoltam itt kapok normális válaszokat :)

2014. máj. 28. 21:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez diszkrimináció hölgyeim. Mindenkinek joga van szabadon szeretni Józsit.
2014. máj. 28. 21:55
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
:)
2014. máj. 28. 22:01
 13/23 anonim ***** válasza:

Kedvet kaptam egy Józsis tetkóhoz! :)

Engem nem zavarna, még ha egy igénytelen tetkó is lenne, de jól bánik a gyerekekkel, kedves és értelmes az illető óvónéni. Betudnám egy fiatalkori ballépésnek. :)

Ha szép, igényes, akkor meg végképp semmi problémám nem lenne vele.

2014. máj. 28. 22:25
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Erre próbáltam én is utalni, ha jól teszi a dolgát és a gyerekek kedvelik, felőlem egy comodói varánusz is ülhet a fején. Megmondanám a gyereknek, hogy na mostmár ilyet is láttál, a néni így érzi jól magát, a világ meg attól szép, hogy színes.
2014. máj. 28. 22:38
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Bölcsődei gondozónő vagyok a jobb vádlimon egy 15cm-es pitypangos nonfiguratív K betűvel (egyik kisfiam neve) és egy 5cm-es bal csuklón kulcsos B betűvel (másik fiam neve). Senki nem szólt érte, a szülők nem azt nézik általában, hanem hogy hogyan bánok a gyerekkel. Aki megszólta pedig csak dicsérte, hogy szép munka :)
2014. máj. 28. 22:39
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna.
2014. máj. 29. 00:38
 17/23 anonim ***** válasza:
semmit,ha jol bánik a gyerekel.
2014. máj. 29. 08:16
 18/23 anonim ***** válasza:

Semmit nem szólnék, a magánügye.

Nálunk is van a vezető óvónőnek egy piercingje, fel sem tűnik, megszoktam.

2014. máj. 29. 11:02
 19/23 porcukormókus ***** válasza:
51%

Engem nem zavarna az sem, ha józsis tetkoja lenne, az sem ha mondjuk kerekes szekes lenne, vagy peldaul meleghazassagban elne. Sot, felolem szakallas is lehetne. Csak legyen JO ovoneni/gondozo, sok-sok turelemmel.

Mondjuk en az extra-toleransak taboraba tartozom.

2014. máj. 29. 14:40
 20/23 anonim ***** válasza:
Nekem van, látszik is, oviban dolgozom és nagyon szeretnek engem a gyerekek és a szülők is :)
2014. máj. 30. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!