Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Tényleg van olyan óvoda, ahol...

Tényleg van olyan óvoda, ahol fekete szoknyát es harisnyát kérnek a fiúktól is unnepsegekre?

Figyelt kérdés
2014. nov. 23. 18:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

na meg is találtam:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__ovodak..

és a 12. és 19. válasz

2014. nov. 24. 10:12
 12/15 anonim ***** válasza:
58%
Egy csomó helyen harisnyában és rövidnadrágban vannak bent a fiúk az oviban. Ez praktikus is. De hogy ünnepségre szoknya... Olyat még szerencsére nem hallottam.
2014. nov. 24. 12:38
 13/15 anonim ***** válasza:
77%

A 12-es is csak hallott róla, az nekem nem érv, én meg ufókról hallottam.

A 19-es meg a többi szülő ha elment a fiacskájának szoknyát venni, akkor nagyon hülye.

Én a saját lányaimnál is fenntartottam magamnak a jogot, hogy ünnepélyeken nadrágot vagy szoknyát az én belátásom szerint adjak rájuk. Természetesen alkalomhoz illő sötétet, de ha hideg volt és a nadrág alá harisnyát kértek mert ők fázósak, akkor biztos patáliát csapok, ha ezen az óvónők fennakadnak. Ráadásul egy vacak ovis ünnepélyről van szó, nem érdemrendet vesznek át a köztársasági elnöktől.

Mindegy, nekem ahhoz, hogy elhiggyem kell az ovi neve és címe, tehát leellenőrizhető legyen.

2014. nov. 25. 01:26
 14/15 A kérdező kommentje:

Jól van na, én csak megkérdeztem, mert én sem tudom elhinni! Amúgy abban egyetértünk, hogy tőlem aztán kérhetnék, hogy szoknyát adjak a fiamra, biztos kiröhögném őket :D

Amúgy meg minek az ovi címe? Akármilyen ovit bemondhat, abból még nem fogjuk tudni, hogy ott tényleg ez-e a szokás...Ezek szerint senki nem hallott még ilyenről, ez mindenesetre megnyugtató, még nem bolondult meg teljesen a világ :D

2014. nov. 25. 13:34
 15/15 anonim ***** válasza:
49%
Engem erdekel annyira, hogy siman felhivnam az ovit megkerdezni. :-)
2014. nov. 25. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!