Tényleg van olyan óvoda, ahol fekete szoknyát es harisnyát kérnek a fiúktól is unnepsegekre?
na meg is találtam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__ovodak..
és a 12. és 19. válasz
A 12-es is csak hallott róla, az nekem nem érv, én meg ufókról hallottam.
A 19-es meg a többi szülő ha elment a fiacskájának szoknyát venni, akkor nagyon hülye.
Én a saját lányaimnál is fenntartottam magamnak a jogot, hogy ünnepélyeken nadrágot vagy szoknyát az én belátásom szerint adjak rájuk. Természetesen alkalomhoz illő sötétet, de ha hideg volt és a nadrág alá harisnyát kértek mert ők fázósak, akkor biztos patáliát csapok, ha ezen az óvónők fennakadnak. Ráadásul egy vacak ovis ünnepélyről van szó, nem érdemrendet vesznek át a köztársasági elnöktől.
Mindegy, nekem ahhoz, hogy elhiggyem kell az ovi neve és címe, tehát leellenőrizhető legyen.
Jól van na, én csak megkérdeztem, mert én sem tudom elhinni! Amúgy abban egyetértünk, hogy tőlem aztán kérhetnék, hogy szoknyát adjak a fiamra, biztos kiröhögném őket :D
Amúgy meg minek az ovi címe? Akármilyen ovit bemondhat, abból még nem fogjuk tudni, hogy ott tényleg ez-e a szokás...Ezek szerint senki nem hallott még ilyenről, ez mindenesetre megnyugtató, még nem bolondult meg teljesen a világ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!