Tényleg van olyan óvoda, ahol fekete szoknyát es harisnyát kérnek a fiúktól is unnepsegekre?
Figyelt kérdés
2014. nov. 23. 18:35
2/15 anonim válasza:
Nem nagyon tudom elhinni, bár a múltkor épp itt ezt írta valaki, gondolom te is azt olvastad.
3/15 anonim válasza:
Nem, nincsen, ezeket a baromságokat az interneten terjeszti valami idióta.
4/15 anonim válasza:
Ez az az ovi, ami a Kék Osztriga mellett van!? :)
5/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom, en is itt olvastam es hát nagyon ledobbentett :D
Gondoltam megkérdezem mert nem tudom elhinni valahogy : D
2014. nov. 23. 22:27
6/15 A kérdező kommentje:
De amúgy ezt ketten is írták abban a kérdésben es azert is lettem kiváncsi.
2014. nov. 23. 22:30
7/15 anonim válasza:
Nehezen hihető. Ha nem írták, hogy konkrétan melyikről van szó, tehát nem lehet utánanézni, akkor addig csak urban legend. Ha lenne Magyarországon ilyen, garantált lenne a Blikk címlap és valamelyik tévécsatornán riport.
8/15 anonim válasza:
Én nem láttam azt a kérdést, mit írtak? Hogy az ő gyerekük jár oda vagy csak hallották valakitől? Mert nem mindegy.
9/15 anonim válasza:
Amíg nem látok róla képet, nem tudom elhinni:)
10/15 A kérdező kommentje:
Azt írták, hogy náluk az oviban az ünnepségekre fekete szoknyát kérnek harisnyával a fiúktól is. Az egész kérdés arról szólt, hogy egy kisfiút szoknyába vittek oviba a szülei, ezen kiakadt a kérdező és erről tett fel kérdést. Erre válaszolta ezt valaki. De megpróbálom megkeresni és belinkelni a kérdést!
2014. nov. 24. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!