Ti mikor engednétek oviba a gyereketeket?
Fiam 4,5 éves. Elkapott egy bacit, lázas volt és köhögött, orra folyt stb. Végül kapott antibiotikumot, amit ma szed 4. napja. (7 napig kell) már jól van, nem folyik az orra, nem lázas és csak minimálisan köhög. Jó a kedve, de még látom, az arca beesett, (nem igazán evett az elmúlt napokban), de más semmi.
Holnapra már mehet a gyermekorvos szerint.
Szerintetek engedjem, vagy maradjon még itthon pihenni, mert akkor úgy intézem a szabimat.
hát nem tudom, de tény, hogy már nem beteg. Nem tudom, ő nagyon szeretne menni, ma sírt is, de én még egy napot itthon marasztalnám. Vagy kettőt.
:)
Nem vinnem... jol van de a gyogyszert szedi... szerintem ha viszed holnap, szerdan mar megint otthon lesz (vagy 1-2 nappal az utan lesz otthon hogy abba hagyta az antibiotikumot)
Orrfolyasa szines? Slejmesen kohog?
Nem vinném még.
Erősödjön, pihenjen (az én fiam betegség utáni gyógyulási időszakban sokkal többet alszik), térjen vissza az étvágya is kicsit.
Ha megteheted, hogy nem életbevágóan fontos az ovi, akkor maradjon még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!