Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány éves kortól engednétek a...

Hány éves kortól engednétek a gyereketeket fesztiválra dolgozni?

Figyelt kérdés
Voltra, Soundra, Szigetre.. Lánygyerek.
2014. jún. 18. 12:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

18 éves kor alatt nem is lehetne dolgoztatni a lányokat, én a Volton dolgozom, és amikor hirdettük a lehetőségeket, csak olyan lányokat válogattunk ki, akik 18. életévüket betöltötték és nappali tagozatos egyetemen/főiskolán dolgoznak. Az azalatti korosztály nem éri meg a pénzt, mert úgyse csinálnak semmi érdemlegeset, nincs elég tapasztalatuk, a részeg férfiak is betalálhatják őket, aztán mi nem vagyunk ott folyton hogy levakarjuk őket róluk. Tehát nem csak hogy a munkáltatónak nem éri meg, de a lánynak se, mert szerezhet pár rossz tapasztalatot. Az idősebb lányokban már van annyi gyakorlat, hogy ne álljanak le minden részeggel beszélgetni, ezzel akadályozva a munkát.

De ha mint szülő kérdezed, akkor is azt mondom, hogy 18 éves kor alatt semmiképp se engedd el a lányod dolgozni ilyen fesztiválra, én se tenném. Igaz az enyém még pici, de nem hoznám ki magammal a világért se, mert tudom mi folyik itt, lehet hogy jó bulinak tűnik, alapjába véve az is, de aki nem szokott még hozzá az ilyenhez, annak nehéz lesz, és nem lesz sok lehetősége pihenni sem.

Mellesleg így júniusra már elfogytak a helyek, nem tudom hol talált magának a lány munkát, mert én úgy vagyok informálva, hogy egy darab munkalehetőség se maradt egyik fesztiválon sem.

2014. jún. 18. 12:12
 2/6 anonim ***** válasza:
18évtől.
2014. jún. 18. 12:47
 3/6 A kérdező kommentje:
Azt mondja a barátja be tudja szervezni (ő már többször dolgozott ott, vannak "kapcsolatai")
2014. jún. 18. 20:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nos, akár van kapcsolata akár nem, ha 18 év alatt van, semmiképp se engedd el. Inkább keressen magának a közelbe nyárimunkát ha dolgozni akar.
2014. jún. 18. 21:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
18 éves kor alatt semmiképp.
2014. jún. 18. 22:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha nappali műszak, akkor a 16-17 éves gyerekemet is elengedném már, persze nyilván a munka jellegétől is függ. Egyébként éjszakai műszakban törvényileg nem is foglalkoztathatnak 18 év alatti személyt.
2014. jún. 20. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!