Elengednéd a 18 és fél éves lányod a Sziget fesztiválra?
# 2/3
Sokra megy a nagykorúságával ha a szülei tartják el.
Azért nekem számítana kivel megy, és inkább aludjanak egy közeli szállóban mint a mocsokban. Ja és valamennyit álljon ő maga is belőle.
Ha nem most éli ki magát és éli meg a fiatalkorát (amiben éppen benne van!!!!), akkor később fogja, amikor már be kéne nőnie a feje lágyának. Nem szabad visszafogni a gyerekeket, még ha oly nehéz is az anyai szívnek.
Felnevelted, tisztességesen. Tudod jól, hogy mennyire megbízható és mennyire tartja be azokat a "szabályokat", amiket oly sok éven át neveltél belé.
Úgy vagyok ezzel, hogy a megnevelt gyermek nem csinál hül.eséget. Nem ugrik más után a kútba, stb.
Én elég sokat mulattam, éjszakáztam, stb... de mindig tudtam, hogy hol a határ, mit tehetek meg és mit nem. Mi az, ami még belefér a normál erkölcsi életbe (nem, nem neveltek apácának) és mi nem.
Igaz, én 16 éves koromtól dolgoztam suli mellett, így én magamnak finanszíroztam a dolgaimat.
De, amikor kellett, akkor otthon ültem és tanultam.
Szerintem "engedd el" most már. Eddig vigyáztál rá, most ideje belekóstolnia a nagyvilágba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!