Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednéd a 18 és fél éves...

Elengednéd a 18 és fél éves lányod a Sziget fesztiválra?

Figyelt kérdés
Baráti körrel menne, egy hétre ugye. Megbízható, okos lány, tanulmányaival sincsen gond. Sokat bulizik, éjszakázik, de még sosem volt gond vele. Azért megfontolandó ez, mert egy fesztivál elég veszélyes dolog egy lánynak, nem?
2014. márc. 30. 14:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
68%

Persze, hogy elengedném és zsebpénzt is adnék neki. Miért is ne? Én is voltam fiatal és bár nekem most kicsik még a gyermekeim, de így fogok cselekedni ha nagyok lesznek.

Persze előtte beszélgetnék vele, megkérdezném kivel megy, mennyi pénzbe kerülne és megérném,hogy azért hívjon fel néha telefonon:)

2014. márc. 30. 15:06
 12/12 anonim ***** válasza:

A 18 és fél éves lányom Kínába is elmehet az engedélyem nélkül, mert már nagykorú. Nem kell engedélyt kérnie.

Szóval ja, elmehet.

2014. ápr. 1. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!