Elengednéd a 15 éves lányodat nagyobb haverok (18-19 évesek) felügyeletével egy napra a Sziget-fesztiválra? Miért?
Hááát attól függ.Ha ismerem a barátait, vagy legalább egy kettőt, és megbízom bennük akkor igen.Én 15 évesen úgy mentem a szigetre, hogy csak 1 velem egy idős barátnőm jött.Akkor tök jó bulinak tünt,de most bizti nem engedném el a lányomat így.Mondjuk a keresztszüleimnél nyaraltam,és csak anyu tudott róla.Azt hittem elmondta apunak,de később kiderült hogy nem, és nagyon pipa volt.
Minden esetre ha elengedném a lányom,biztos adnék neki telefont, meg elkérném legalább egy barátja telefon számát is hogy valakit tudja hívni ha esetleg őt nem érném el.Szigoru takarodó idő lenne, már mint pl. ha hajnal 3 ig nincs itthon x ideig nuku bulik, haverok ilyesmi.És valaki kísérje haza.Én ilyen szabályok mellett, és amit már irtam, ha ismerem legalább 1-2 barátját akikkel menne, és megbízok bennük akkor asszem elengedném.
13 évesen voltam elösször koncerten, megyeszékhelyen (nem akarom írni a város nevét :)) egy ifjúsági központban, az összes ott dolgozó ismert, apukámat is. egyik barátnőmmel mentem. lényegébe véve teljes felügyelettel, de mégis csak 2-en :) Tankcsapda volt...
14 évesen ismét Tcs, de akkor már máshol és apukámmal (én döntésem volt, mert elég pogó-hangulat volt bekonferálva :S)
Nyár közepén anyuval megyek egy fesztiválra. Felvetettem neki az ötletet, h. 3 napos, menjünk már el, az ő kedvencei is ott lesznek. Egyből igent mondott, de inkább utazunk minden nap, nem alszunk ott. Így is jó :)
Kösd ki neki, hogy meddig maradhat, de tedd hozzá, hogy ha tovább maradna, legfeljebb + fél óra lehet, DE írjon egy sms-t, hogy bocsi, még tart a koncert, kb. fél óra és indulok haza.
meg am is. induláskor mindenképpen írjon neked. esetleg menj érte. barátait is hazahozhatod.
és az alkohol miatt félhetsz :S ugyanis a nagy barátok már 18 felett vannak :S simán megveszik a lányodnak. megbízol benne? beszéltetek az alkoholról?
NE HARAGDJ, DE A VÁLASZOM AZ, HOGY NEM!!!
HA FIÚK AZ IDŐSEBBEK, AKKOR AZÉRT-NEM KOMMENTÁLOM, MINDEKI FANTÁZIÁJÁRA BÍZOM MIÉRT,
HA LÁNYOK, AKKOR MEG AZÉRT, MERT ILYENKOR ISZNAK, PASIZNAK ÉS AZT IS CSINÉLJÁK. AZ ILYEN VESZÉLYNEK VAN KITÉVE.
ÉS HA VALAKI BÁNTJA (PL. RÉSZEG KÖTEKEDŐ)???
EMBER GONDOLKOZZ EL, DE EZ FIATALKORÚ VESZÉLYEZTETÉSE.
EGY 15 ÉVES LÁNY NEM ODAVALÓ
Ki van zárva!!!
A sziget nem a koncertekről szól.Aki onnan szüzen ment haza az vagy nagyon erős,vagy nagyon csúnya!Ha lenne 2 komoly bátyja,velük elengedném!
Én először 12évesen voltam szigeten Tankcsapdán apukámmal. Persze én kb. a 2-3. sorba voltam. Nagyon élveztem. Azóta 17 lettem és minden évben járok fesztiválokra, koncertekre. Egy időben még értem jöttek de mikor már látták, hogy megbízhatnak bennem és tudok vigyázni magamra akkor ez is elmaradt.
A 18-19.es barátokról meg annyit, hogy ha nem ismered akkor télleg ne engedd el mer megfogják venni az alkoholt, el fogják szívni a zöldet... :D
Engem 15 évesen anyám csak úgy engedett el a rockmaratonra h a bátyám is velem volt na meg én akk. pécsi voltam.... max akk. engedném el ha nagyon megbízható emberekkel menne
és alap h azokat bemutatja nekem, bár még akk. sem biztos, lehet 1 percenként hivogatnám....
én nem anyuka vagyok.de szerintem ha megbizol benne és ismered barátait akkor engedd el.
anyám is elengedett a [2010es] balatonsoundra,mert megbizik bennem.amugy 14éves vagyok[8adikas].
+ mond neki h vigyen vmi spréét.aztán ha vki nem bir magával akk használja ;D
nekem ennyi a véleményem erről..
meg amugy hogyha a lányod nagyon el akar menni oda akkor sztem nem számit h elengeded-e vagy nem.xD
amugy azt hittem h anyám nem fog elengedni, ugyh[mivel a szüleim elváltak]azt mondtam volna h apunál alszom.apu meg jofej,ugyh elengedett volna.tehát sztem jobb ha elengeded.már nagylány.bizz benne.^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!