Elengednéd a 15 éves lányodat nagyobb haverok (18-19 évesek) felügyeletével egy napra a Sziget-fesztiválra? Miért?
Pff velem anyum jött el, sőt inkább az ő ötlete volt, hogy "Na gyeree, nézzük már meeeg!!" XD Élveztük, buliztunk :D Igazábol elengedett volna ha van ismerős, és legalább tud telefonszámot meg valami elérhetőséget. :D Csak anyu is ilyen partiarc, szeret bulizni, uj dologat megismerni, és eljött velem. Nem szégyenlem, igazán jó fej anyum van én azt mondom. :)
17L
08:59-es!
Látom te sem voltál még Szigeten,igaz? És nem vagy valami nagy rocker. Én is 14 évesen voltam kint először Szigeten és azóta is járok(igaz,most még csak 18 vagyok..) és még egyszer sem jöttem rossz élményekkel haza. Ami a színvonalat illeti,nem egy egy olcsóm mulatság de az ember nem piálni meg kajálni megy oda.. Ha éhes eszik,ha szomjas iszik és egy-két sör még belefér. Több nem is kell,és egy átlag ember pénztárcája sem bírna sokkal többet. Ha te azt gondolod,hogy egy tizenéves dugni megy ki a Szigetre,akkor csak gratulálni tudok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!