Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednéd a 15 éves lányodat...

Elengednéd a 15 éves lányodat nagyobb haverok (18-19 évesek) felügyeletével egy napra a Sziget-fesztiválra? Miért?

Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 15:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Pff velem anyum jött el, sőt inkább az ő ötlete volt, hogy "Na gyeree, nézzük már meeeg!!" XD Élveztük, buliztunk :D Igazábol elengedett volna ha van ismerős, és legalább tud telefonszámot meg valami elérhetőséget. :D Csak anyu is ilyen partiarc, szeret bulizni, uj dologat megismerni, és eljött velem. Nem szégyenlem, igazán jó fej anyum van én azt mondom. :)

17L

2010. ápr. 13. 18:13
 12/14 anonim válasza:

08:59-es!

Látom te sem voltál még Szigeten,igaz? És nem vagy valami nagy rocker. Én is 14 évesen voltam kint először Szigeten és azóta is járok(igaz,most még csak 18 vagyok..) és még egyszer sem jöttem rossz élményekkel haza. Ami a színvonalat illeti,nem egy egy olcsóm mulatság de az ember nem piálni meg kajálni megy oda.. Ha éhes eszik,ha szomjas iszik és egy-két sör még belefér. Több nem is kell,és egy átlag ember pénztárcája sem bírna sokkal többet. Ha te azt gondolod,hogy egy tizenéves dugni megy ki a Szigetre,akkor csak gratulálni tudok!

2010. máj. 24. 11:04
 13/14 anonim válasza:
14 éves vagyok, megyek a sziget fesztiválra egy napra a barátnőimmel akik szerintén 14-15 évesek. Lesznek ott idősebb fiúk is persze, rengeteg ismerős.. a szüleim nyaralni lesznek, de elengedtek. Ismerek olyan korombeli lányokat is akik egész hétre mennek.. Szerintem az egész bizalom kérdése, hogy valaki megbízik e annyira a lányában hogy tudja hogy nem fog hülyeséget csinálni. Persze még úgy is félteni kell hogy elrabolják- megerőszakolják meg hasonlók, de erre ugyanannyi esélye van mint egy 20 évesnek..
2010. aug. 6. 21:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát, én 15/L vagyok, és elengedtek egy napra, egyáltalán nem foglalkoztatja őket kivel megyek, pedig többnyire szigorúak és nem engednek el csak úgy akárhova. Bár lehet, én vagyok túl megbízható.
2010. aug. 8. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!