Válaszolj lécci kérdése:
Szülők! Ti hány évesen engednétek el a gyereketeket a strandra a barátnőjével?
Figyelt kérdés
2014. jún. 18. 21:45
1/13 anonim válasza:
16 évesen, de csak ha tud úszni.
2/13 anonim válasza:
Medencés strandra ahol van úszómester,olyan 13-14 évesen már elmehetne.Tó strandra,folyóra,Balatonra csak később,attól jobban tartok a sok fulladás miatt.
Meg mondjuk az is sokat számítana milyen a gyerekem.Ha hebrencsebb akkor jobban félteném mintha egy felelősségteljesebb nyugodt,megbízható tini lenne.
3/13 anonim válasza:
14 körül strandra, 16-17 évesen szabadstrandra is.
7/13 anonim válasza:
13-14. nekem az is szamit h lannyal megy. ugy kevesbe "vagiznak". 2 ennyi idos fiu felelotlenebbul akarhat felvagni egymas elott. ket lany v fiu lanytarsasagban egesz maskepp viselledik
8/13 anonim válasza:
Erre nem lehet ilyen egyszerűen válaszolni:
- hol van a strand
- hogy jutnak oda és haza
- tud-e úszni biztonsággal
- milyen az a barátnő
- mennyibe kerül
- stb.
Amúgy 14 körül megfontolnám, ha közel van, nem kell sokat utazni ismeretlen vonalon, régi ismerős a barátnő és mindketten tudnak úszni.
9/13 anonim válasza:
Ha tud úszni, tudom hova megy és kivel akkor 14 évesen már elengedném
10/13 anonim válasza:
11 -12 éves lehettem amikor először csak a barátnőmmel mentem strandra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!