A lányomat rajtakaptam a legjobb barátnőjével. Mit tegyek?
A lányok 16 évesek.
A minap itt aludt nálunk, mert mi a férjemmel vacsorázni mentünk és kicsit hamarabb értünk haza a tervezettnél...Ès a hangok elég egyértelműek voltak, mikor bekopogtam a szobájába, gyorsan a takaró alá bújtak mind a ketten.
Nem lenne bajom vele, ha a fiúkat és a lányokat is preferálná, inkább az a bajom, hogy van egy nagyon rendes, aranyos barátja fél éve.
Mit tegyek? Az elbeszélgetés már megvolt.
Egy aggódó anyuka.
Ha a beszélgetés kétoldalú volt, nem lekezelő és nem dühkitörésektől teli, hanem normális elfogadó hangnemben, akkor nagyon jól reagáltál és ennél többet most nem is tehetsz. De ahogy a korábbi mondatodban írtad, hogy nem bánnád, akkor nagyon nyitott, rendes szülő vagy.
Inkább neked az a bajod, hogy megcsalta a párját, igaz? Az viszont nem szép dolog. Próbáld rávenni, hogy ezt beszélje meg a párjával.
Szia!
En mar 26 eves anyuka vagyok, nekem is volt ilyen kalandom, es azota se erdekelnek a nok...
Ez divat biszexualitas meg inkabb :)
Ha meg volt az elbeszelgetes es nem passziv fel volt benne a lanyod akkor okosan, ugyesen kezelted!
Ha megcsalta a baratjat, hat megcsalta... Megesik ez meg oda-vissza! Akkor ne tegyen ilyet ha csalados lesz!
Parom tudja hogy voltam novel, nem erdekelne ha novel lennek nem erezne megcsalasnak, mert ugy velekedik rola, hogy azt amit notol akarnek O biztosan nem adhatja meg!
Szerintem ezen ne aggodj.mi az egyib baratnommel 12evesen keztuk felfedezni a sajat es egymas testet.visszagondolva bele is pirulok.:-)semmijen karosodast nem okozott a kesobbi kapcsolataimban.es a lanyokhoz egyaltalan nem vonzodom.furan hangzik,de szeribtem normalis amit csinalt.
26 eves 30hetes km:-)
Az a legjobb,amit tehetsz,hogy megérted és elfogadod.:)Nem kell megszidni érte,nem kell beleavatkozni az életébe.Nem lett semmi baja a lányodnak ebből szerintem!:) Én nagyon szeretném,ha ilyen anyám lenne,mint te,hiszen azt írtad:"Nem lenne bajom vele,ha a fiúkat és a lányokat is preferálná.."
Na,akkor ehhez tartsd magad!:DEgyébként nagyon jó szülő vagy,gratulálok!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!