A lányomat rajtakaptam a legjobb barátnőjével. Mit tegyek?
A lányok 16 évesek.
A minap itt aludt nálunk, mert mi a férjemmel vacsorázni mentünk és kicsit hamarabb értünk haza a tervezettnél...Ès a hangok elég egyértelműek voltak, mikor bekopogtam a szobájába, gyorsan a takaró alá bújtak mind a ketten.
Nem lenne bajom vele, ha a fiúkat és a lányokat is preferálná, inkább az a bajom, hogy van egy nagyon rendes, aranyos barátja fél éve.
Mit tegyek? Az elbeszélgetés már megvolt.
Egy aggódó anyuka.
Csak szerintem nem normális dolog, ha egy kamaszlány pusztán kíváncsiságból lefekszik egy másik lánnyal? Ráadásul úgy, hogy párkapcsolatban él. Csak szerintem nem normális dolog az, hogy mindezt a többi ember elnézi, sőt támogatja is (köztük a lány párja)?
Ez lenne a szexuális forradalom, a felvilágosodás?
A kíváncsiságot ne keverjük már össze a deviáns hajlamokkal! Kíváncsi lehetek arra, hogy milyen lehet a macskatáp íze, attól még nem fogom megkóstolni, mert gusztustalannak tartom. Kíváncsi lehetek arra, hogy milyen lehet egy másik férfi nemi szervét a számba venni, de attól még nem fogom megtenni, mivel gusztustalannak tartom.
Ennyit a kíváncsiságról és a ferdehajlam összefüggéséről.
Neked nincsenek "ferde" hajlamaid, mivel undorodsz egy másik férfitól, a lány pedig élvezi az intimitást a másik lánnyal, szóval a példád helytelen.
Számomra is inkább az a nem normális, hogy csak úgy összefekszenek, de végülis az ő döntésük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!