Mennyire néznétek jó szemmel ha barátnőtök/feleségetek a szülőszobán a legjobb barátnőjével szeretne lenni, nem a párjával?
Figyelt kérdés
2013. nov. 2. 22:25
3/20 anonim válasza:
Szerintem meg nem lenne fura. Nem minden nő akarja, hogy a párja ilyen állapotban látná. Lehet, hogy úgyérzi, hogy a barátnő itt jobban tudná támogatni, talán ő már szült is.
4/20 anonim válasza:
Azt, hogy ő szül, miért ne dönthetné el? Oké, hogy közös gyerek, de ha az anyuka jobban érzi magát a barátnővel maga mellett ebben a szituációban, akkor nehogy már a férfi sértődjön be... simán lehet, hogy a barátnő már tapasztaltabb, előtte nem szégyenli, amit történik, esetleg a férjét nem szeretné, hogy így lássa.
5/20 anonim válasza:
Ne haragudj, kérdező, de ennek a kérdésnek tipikusan nincs sok relevanciája a te eseted szempontjából. A mi férjeink lehetnek akármilyen toleránsak, ha a tiédnek rosszul esik. Sokkal célszerűbb lenne vele megbeszélni, mint statisztikát készíteni az itteni hozzászólások alapján.
6/20 anonim válasza:
Kérdező, őszinén szólva semennyire. De joga van természetesen így dönteni... nekem meg jogom van úgy dönteni, hogy akkor a következő hónapoknak sem óhajtok a cselekvő részese lenni, mondjuk.
7/20 anonim válasza:
Még lehet örülne is.Szerintem semmi keresnivalója férfinak ott.
8/20 anonim válasza:
Azt hiszem értem... tehát, ha a férj nem akar benn lenni, szíve joga, nem szabad erőltetni, mert aztán jujujujjj, megundorodik a nőtől és válás lesz a vége.
Viszont, ha a feleség nem szeretné, hogy a párja benn legyen, akkor egy dög és utána ne is számítson arra, hogy a gyerek nemzője majd apaként viselkedik.
A szülő nő kiszolgáltatott, szenved, olyankor támogató személyre van szüksége. Ha ez az anyukája, nővére, barátnője, akkor az... Hagy döntse már el ő, kit akar maga mellett tudni!
9/20 anonim válasza:
Ha az apa nem akar bemenni és úgy választ más kísérőt pl barátnőjét, akkor rendben van a dolog.
De ,ha az apa kifejezetten be szeretne menni és ennek ellenére ,inkább a barátnőjét hívja be ,az már nem kevéssé kellemetlen és kérdéseket vet fel.
10/20 anonim válasza:
én a barátnőmmel voltam, a férjem meg az orvosommal valami bokszmeccset nézett az orvosiban. jobb volt így mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!