Ti mikor engednétek oviba a gyereketeket?
Figyelt kérdés
Fiam 4,5 éves. Elkapott egy bacit, lázas volt és köhögött, orra folyt stb. Végül kapott antibiotikumot, amit ma szed 4. napja. (7 napig kell) már jól van, nem folyik az orra, nem lázas és csak minimálisan köhög. Jó a kedve, de még látom, az arca beesett, (nem igazán evett az elmúlt napokban), de más semmi.
Holnapra már mehet a gyermekorvos szerint.
Szerintetek engedjem, vagy maradjon még itthon pihenni, mert akkor úgy intézem a szabimat.
2014. nov. 23. 14:20
11/15 anonim válasza:
Nem vinném. Egyszer csináltam meg, hogy az antibiotikum utolsó 2 napján bevittem, mert egyébként teljesen tünetmentes és jókedvű volt (nálunk is áll a balhé ha nem mehet oviba) és jól rá is fáztunk. Nem volt még elég erős, felülfertőződött és utána még jó 10 napot itthon rá kellett húzni, ami nekem a munka miatt elég húzós, nem beszélve az oviimádó gyerekről. Megfogadtam, hogy nem csinálok ilyet többet.
12/15 anonim válasza:
A mi dokink nem is engedi addig míg tart a antibiotikum kúra.
13/15 anonim válasza:
Természetesen nem vinném. Majd az ab.kúra után.
14/15 anonim válasza:
Normális háziorvos nem engedi közösségbe amíg gyógyszert szed. Egyrészt felülfertőzöd, másrészt a többi gyereket is fertőzi.
15/15 anonim válasza:
nem héten nem viném amig antibiotikumat szedi adig nem az pedig csütörtökig szol ,péntekre meg minek bevini ,majd következő hétfön viném .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!