Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti legelsőnek hány...

Szülők! Ti legelsőnek hány évesen engednétek el a megbízható gyereketeket bulizni? És meddig? (Minden buli kategóriára gondolok)

Figyelt kérdés

2012. júl. 15. 23:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
házibuliba ahol ismerem a társasàgot 14-15 discoba 16+
2012. júl. 15. 23:18
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Erre azért nehéz válaszolni, mert normális esetben a zsúrok és ott alvós pizsamapartik fokozatosan alakulnak át bulivá. Én olyan helyre, ahol ismerem a társaságot, és otthon vannak a szülők is, akárhány évest elengednék, a többit nem tudom, még nem vagyunk ebben a helyzetben.
2012. júl. 15. 23:55
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

én legelőször a ballagás estéjén voltam bulizni, a barátnőimmel ötösben, az egyikőjük apukája vitt minket, és kb. egy felé telefonáltunk neki hogy jöjjön értünk, mert nagyon fáradtak voltunk (egyébként egy kicsit tovább maradhattunk volna, de már majdnem összeestünk a fáradtságtól). azóta semelyikőnk nem volt max. 2x bulizni, de akkor kicsit tovább maradtunk ki, de nem gond nálunk az ilyesmi, mielőtt akárhova mennék mindig tisztázzuk hogy mikor kell felhívnom és mikor jön értem. Amúgy egyszer sem jöttem haza full részegen, még csak becsiccsentve sem. ivás nélkül is lehet jól bulizni :)

15L

2012. júl. 16. 08:18
 4/15 anonim ***** válasza:
Egyébként akikkel voltam azok közül egy kivétellel mindenki 15 volt már! :)
2012. júl. 16. 08:20
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Engem a helyi falu fesztiváljakor engedtek el először éjfélig.Tavaly volt.

15/F

2012. júl. 16. 08:37
 6/15 anonim ***** válasza:

Engem 15 évesen engedtek el először, sok-sok könyörgés árán. Koncentre mentünk a legjobb barátnőmmel, bár azt hozzáteszem, hogy az előzanakar egyik tagját ismerjük, a másik zenekar pedig nem annyira ismert, így nem voltak olyan sokan. Ráadásul zárt helyen, csarnokban volt, ott voltak a szervezők stb., ilyen körülmények között kisebb az esélye, hogy olyan dolgok történjenek, mint egy nagy discoban.

Gyalog mentünk le a barátnőmmel, de nem volt gond, hiszen még nem volt késő (fél 8 körül indultunk) és a koncerten volt még néhány ismerős.

Nagyon jól sikerült a koncert, nagyon jól éreztük magunkat és nem azért, mert sokat ittunk (én 1,5 sört ittam, a fél sört meg odaadtam haveromnak).

Egyébként én az ilyen hangulatú bulikat preferálnám, de ilyen alig van. Akkor tényleg olyna jó kis baráti hangulat volt, a legtöbb embert nem ismertem, de nem volt gond, nagyon jófejek voltak és jól éreztük magunkat.

A barátnőm szülei pedig értünk jöttek és hazavittek kocsival.

Házibuliba, vagy ilyen jellegű kis koncertre 15 éves kora után engedném el a gyerekemet. Két kikötés lenne: az egyik, hogy bármi történik azonnal telefonáljon, a másik pedig, hogy egyedül soha nem jöhet haza, tehát, ha haverokkal jön (5-6-an min.), akkor oké, egyébként hívjon és megyek érte kocsival. Vagy pedig a haverok szüleivel beszélni, és egyszer én visszem haza a haverokat is, máskor a másik szülő stb.

Nagyobb bulikba, discoba ilyen helyekre 17 éves kora után engedném.

17/L

2012. júl. 16. 09:19
 7/15 anonim ***** válasza:
17-18. Addig max. barátokhoz, házhoz, ahol tudom, hol vannak, és nem mennek el onnan. Félelmetes a mai világ. Felnőttként is nehéz megvédened magad, nemhogy fiatal gyerekként! Jó érzés, nem jó érzés, először el kell érni oda agyban, hogy mi veszélyes és mi nem. EZt egy 15 éves menőzni akaró sosem fogja meglátni. Majd pár év múlva, ha szerencsés és törődő nevelést kap.
2012. júl. 16. 10:56
 8/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2012. júl. 16. 11:41
 9/15 anonim ***** válasza:

Bálokba (tánc miatt) egy éve járok anyáékkal/rokonokkal (no pia!)

Disco- még nem voltam

Utca bál: rokonokkal

Házi bulik: már egész óvodás korom óta.. ^^

Jövő héten (ha minden igaz) nálam lesz ittalvós buli.

Lemegyünk a Dunára sütögetni utána meg vagy lent sátrazunk vagy bejövünk valahova. =) (3lány+1fiú)

14/l

2012. júl. 16. 15:36
 10/15 anonim ***** válasza:

magamról tudok beszélni

házibuli, 15, reggelig (ugyanis ne mászkálj fiam éjjel egyedül az éjszakában)

2012. júl. 18. 02:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!