Tudtok jó játékokat, programokat a 13. szülinapomra?
Háhh. ;) Fogjatok késeket. Menyjetek el egy szántóföldre. Kaszaboljátok szét más termését. És ha látjátok a tulajt akkor fussatok. Hazaérve az amit ezek leírtak. Utánna fogjátok a bicikliket és menyjetek a csövesekhez és szologassatok be nekik ha kijönnek tekerjetek el.
Ha izgalmasat akarsz akkor ez. De ha szart akkor az. ;)
Hát amiket itt leírtatok....Már nemazért.. Pont enyi idős lettem egy-két hete.. Ilyen programok a 10 éves bulimon voltak.xD
Menjetek a szabadba..Üvegezzetek.Hívjatok el fiúkat, baromkodjatok.. Menjetek el valami tóhoz,vagy erdőbe. Ott mindig vín mit csinálni.:) Rendezzetek vizicsatát..stb.:D Légy találékony.:)))))))
szerintem se tervezd túl a programokat, csak az elejére kell valami program, utána megy magától.
A sütizés nem rossz ötlet, a pletykálkodás sem, de az kialakul magától. filmnézés popival, én még ezt ajánlanám.
Fiúkat meg akkor hívj, ha akarsz, nem baj, ha nem akarod, hogy össze vissza csókolózzatok.
Boldog szülinapot, és sok sikert a bulidhoz! :-) 12/L
a buliban smárolás nem olyan fasza program, ha már itt tartunk. nem sok ilyen élményem volt szerencsére, de utólag megbántam mindet.
amúgy a székfoglalót akartam írni, amìg nem láttam a leírásban, hogy pici a helyetek. a felelsz vagy mersz jó ötletnek tűnik, fiúk nélkül is jó program. esetleg megspékelhetitek azzal, hogy "koktélokkal" játsszátok, pl kola+tej, akire mutat az üveg, az húzza le.
amin mi rengeteget röhögtünk anno, az a Ki-Kivel.. játék. ha érdekel, leírhatom a szabályát. rendezhettek divatbemutatót (mindenki elhozza a kedvenc cuccait, választotok fotóst, stylistot, stb, kifutó a nappaliban párnákból..), esetleg bekötött szemmel torta evés/etetés. hirtelen ennyi, a többihez, ami eszembe jutott, nagy hely kéne (: 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!