Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti legelsőnek hány...

Szülők! Ti legelsőnek hány évesen engednétek el a megbízható gyereketeket bulizni? És meddig? (Minden buli kategóriára gondolok)

Figyelt kérdés

2012. júl. 15. 23:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
balatoni sátrazás haverokkal 17
2012. júl. 18. 02:30
 12/15 anonim ***** válasza:

Én 17 évesen mehettem először disco-ba. Azóta sem mentem. Egyszerűen nem tetszik.

Ottaludni (ismerték a társaságot) már 11 évesen mehettem, úgy, hogy mentem előző nap du. 3-kor, és másnap de. 11-kor mentem haza.

Házibuliba úgy engedtek el 13 évesen, hogy ismerték őket.

21/L

2012. júl. 18. 12:48
 13/15 anonim ***** válasza:
16 évesen falusi "discoba", de éjfélre haza kellett jönnöm. 1x késtem 10 percet és én takarítottam, mosogattam szombat, vasárnap :D Rendes discoban, városban talán 18 évesen voltam először. De nem is vont úgy igazán :)
2012. júl. 18. 19:01
 14/15 anonim válasza:

Én 13 és fél évesen voltam elősször buliban unokatesómmal és a haverjával(20/F mindkettő), úgy, hogy anyukám kuldött, hogy menyjek én is velük.

Azt hiszem hogy olyan 5 körül mentem haza, mikor anyukám felhivott, hogy lassan induljak.

14/L

2012. aug. 12. 00:16
 15/15 anonim ***** válasza:

engem házibulikba mindig is elengedtek, persze ez 15 éves koromig alkoholmentes szülinapozást jelentett...:D

első piás házibulizásom 15 évesen volt, szilveszteri buli, 5 barátomnak kellett megadnom a telefonszámát anyukámnak...:D

16 évesen engedtek el diszkóba, de csak úgy, ha hazahoz valakinek az anyja/apja kocsival, az elsőnél szintén meg kellett adnom pár telefonszámot :D

16-17 éves korom óta már oda megyek, ahova akarok, akkor jövök haza, amikor akarok :D

18/L

2013. dec. 29. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!