Szülők! Ti legelsőnek hány évesen engednétek el a megbízható gyereketeket bulizni? És meddig? (Minden buli kategóriára gondolok)
Én 17 évesen mehettem először disco-ba. Azóta sem mentem. Egyszerűen nem tetszik.
Ottaludni (ismerték a társaságot) már 11 évesen mehettem, úgy, hogy mentem előző nap du. 3-kor, és másnap de. 11-kor mentem haza.
Házibuliba úgy engedtek el 13 évesen, hogy ismerték őket.
21/L
Én 13 és fél évesen voltam elősször buliban unokatesómmal és a haverjával(20/F mindkettő), úgy, hogy anyukám kuldött, hogy menyjek én is velük.
Azt hiszem hogy olyan 5 körül mentem haza, mikor anyukám felhivott, hogy lassan induljak.
14/L
engem házibulikba mindig is elengedtek, persze ez 15 éves koromig alkoholmentes szülinapozást jelentett...:D
első piás házibulizásom 15 évesen volt, szilveszteri buli, 5 barátomnak kellett megadnom a telefonszámát anyukámnak...:D
16 évesen engedtek el diszkóba, de csak úgy, ha hazahoz valakinek az anyja/apja kocsival, az elsőnél szintén meg kellett adnom pár telefonszámot :D
16-17 éves korom óta már oda megyek, ahova akarok, akkor jövök haza, amikor akarok :D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!