Elengedjem bulizni a 15 éves fiamat?
A fiam 15 éves és most maradt ki nyolcadikból(év vesztes)Tegnap megkérdezte hogy elmehet-e bulizni, azt mondtam hogy majd megbeszéljük. Nem a legjobb tanuló kicsit szétszórt 3,2 volt az idén. Akikkel megy azokat ismerem.
Viszont van egy 13 éves lányom és őt nem engedtem el szombaton este a tóhoz a barátnőivel,és pár fiúval. Szerintem egy 13 éves teljesen más mint egy 15 éves.
Szerintem megpróbálhatod. Szigorúan vedd viszont, hogy a közösen "kialkudott" időt amikorra haza kell érnie betartsa. Nálunk ez így hangzik: 9-kor ajtón belül!! Ha nem tartja be akkor ugrik a következő buli. Fontos, hogy tudd elérni és tudjon elérni ha baj van, tudd hova megy, ha kéri menj elé/érte. Most kell ezeket az alapokat lefektetni, mert később már nem ér semmit ha most lazán veszed. De igen, el kell engedni, a bulizás neki is jár.
Nekem is 13 éves a lányom, őt én sem engedem el esti bulira, de ha a barátaival szeretne egy délutánt lógni akkor mehet. Persze nála 7 órakor van az ajtón belül.
Bízz bennük, hogy bízzanak benned :)
Köszi mindkettőtöknek.
A lányomat én is elszoktam engedni, de nem este 9-kor úgy reggelig, mert szombaton így akart. Most hogy itt a szünet 9-ig kint lehet de legkésőbb addig A fiamnak sötétedés a határ, vagyis olyan 10 óra.
szerintem te és a fiad teljesen más fajta bulira gondoltatok akkor.
9-10 körül még csak el sem kezdődik egy buli, mi 11- de inkább éjfél fele szoktunk elindulni, és zárásig maradunk, ami hajnali 3...
egyébként szerintem engedd, 15 éves, had élje ki magát!
szerintem se egy bulira gondoltatok mi a barátnőimmel meg tesóimmal este 10 felé indulok és hajnali 4-5 felé érünk haza. Az nem buli hogy 6-7 felé kiülünk a parkba és 9-kor mindenki hazamegy.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!