Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elengedjem bulizni? Bővebben lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elengedjem bulizni? Bővebben lent

Figyelt kérdés

A pasim menne a haverjaival szülinapi bulizni, de a haverja és a többi srác (szinglik és olyanok akiknek van barátnőjük) mindegyik csajozik, és csalják a barátnőjüket.

elengednétek egyedül (főleg hogy hajlamos az ilyenre ő is, régen - előttem- is ő is ilyen volt, amióta velem van nem tudok róla hogy megcsalt volna, bár jelek voltak és vannak is)

Én nem akarom egyedül elengedni, vagy megyek én is, vagy menjen egyedül, de akkor én is megyek bulizni külön, mert tuti nem fogok otthon dekkolni az üres lakásban míg ő ki tudja éppen kit ....

2009. júl. 21. 19:07
 1/10 anonim ***** válasza:
63%

mi az hogy elengedjem e? mi vagy te az anyja?vagy a zárkaőre? ilyen hozzá állással nem lesz nagyon működőképes a kapcsolat, ott fog előbb utóbb hagyni a p.be.

27/N

2009. júl. 21. 19:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Fene megette, ha csak akkor hűséges, ha mellette vagy!
2009. júl. 21. 19:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
ha megakar csalni akkor semmit se tehetsz, attól h nem engeded el nem lesz jobb... megcsal máskor, máshol. Mindig te se lehetsz mellette
2009. júl. 21. 19:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
sztem is, ez nemmegoldás arra h necsaljpn meg h soha nemengeded el sehova. sztem engedd el, és legalább kiderül h milyen fajta a barátod. ha megcsalt, nemkár érte, hiszen előbbutóbb úgyis megtette volna
2009. júl. 21. 20:00
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem "engeded el",akkor börtönben fogja érezni magát,ahonnan szabadulni kell. Próbálj meg bízni benne.Muszáj!Egyébként neked nincs igényed arra,hogy néha elmenj a barátnőiddel valahova beülni,beszélgetni stb.? Téged nem idegesítene,ha a párod erre azt mondaná,hogy nem mehetsz,mert háta lesznek ott pasik.Gondolom kikérnéd magadnak,hogy megmondja merre és hova mehetsz.Ő is ezt érezheti,ha ilyen leszel vele.
2009. júl. 21. 20:11
 6/10 anonim ***** válasza:
73%

le leszek pontozva,de jogos amit mondasz,én nem engedem el ilyenre egyedül,max ugy hogy kb pontos időre nálam kössön ki,vagy visz engem is,és nem logok a nyakán,és ez kölcsönös...nálunk müködik évek óta elég jól...(teszem hozzá nem papucs egyikőnk se,csak tudni kell egyezkedni)

22/L

2009. júl. 21. 22:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Bocs,de nem értem,miért te döntesz!Ez bizalom kérdése.Ha megbízol benne,és biztos vagy benne,hogy ő is szeret,akkor nem kell aggódnod szerintem.Egyépként is mindig nem lehetsz ott vele mindenhol,hogy tudd,hogy nem mászik e rá valakire.Ezzel pont taszítod.Bízz meg benne.:)

18/L

2009. júl. 21. 22:46
 8/10 A kérdező kommentje:

tegnap 22:08-nak üzenem:

Köszi a válaszod, nálunk is működik, ez már évek óta, mi is mindig együtt megyünk mindenhova, csak most fiúbulizni akarnak:( na ennek nem nagyon örülök. úgyhogy nem pontoztalak le, hanem fel:)

a többieknek is köszönöm a választ, teljesen jogos amit írtatok, csak én nem fejeztem ki magam bővebben.

szóval eddig mi mindig mindenhova együtt mentünk, most akarnak egy fiúbulit

de én is szoktam beülni a barátnőkkel, ő is a haverokkal külön valahova, de nem elmenni bulizni értitek.

bocsi hogy nem írtam le mindent részletesen

2009. júl. 22. 21:22
 9/10 anonim ***** válasza:
34%
kösd pórázra és mond neki h fekszik, marad!
2009. júl. 22. 23:36
 10/10 anonim ***** válasza:
57%

és mondjuk azért nem kell leszavazni valakit mert elmondja valóságot. Nem gondolnám hogy egy párnak feszt egymás seggébe kellene lennie. Meg pontos időre hazaérni..anyám..és akkor csodálkoztok mikor otthagynak titeket ezek a pasik mert megunják a rabságot. Max az anyjuk szabta meg utoljára hogy hányra érjenek haza meg hogy elengedik e....

ha működik a bizalom ez nem kérdés hogy elmegy bulizni és majd hazajön mikor haza akar jönni! Nem pedig el kéreckedik tőlem és én ezt mondom persze elmehetsz, de 10 re ( vagy akármikorra ) legyél ám otthon még ha épp pont nagyon jól érzed is magad akkor is gyere haza mert megígérted....

2009. júl. 23. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!