Szülők/gyerekek! Ti meddig engednétek el pizzáni a 14 éves gyereketeket/ Ti meddig lehettetek pizzazni este?
Én 15 voltam, mikor új baráti társaságba kerültem (előzményként annyi, hogy a szüleim épp 3 hónapja váltak el, anyámmal maradtam, 1 hónapja szakítottam a több mint 1 éves kapcsolatommal)
Ez a társaság minden szombat este karaokezni járt egy pizzériába (amugy mindannyian 14-15 évesek voltak). A karaoke hajnali 1ig tartott, anyám minden egyes alkalommal eljött értem. Ezeken az alkalmokon kívűl minden nap 7-8 körülre kellett otthon lennem.
Szerintem felnőttem, normális lettem, sose lett semmi bajom attól, hogy 1ig egy pizzériában ültem és beszélgettem a barátaimmal. (Esetleg énekeltünk is)
Ettől függetlenül nem vagyok benne biztos, hogy a saját lányomat elengedném 14-15 évesen hajnali 1ig akárhová is.
14 évesen a 9-10 órát jónak tartom, de csak ha tényleg a pizzériában maradnak végig.
Nem leszek népszerű itt ezzel a válaszommal, de őszintén, én 14 évesen már inni jártam, hajnali 3-4ig. Ha nem inni mentünk, akkor pedig olyan éjfél-1 körül mentem haza általában.
Lány vagyok egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!