Szülők/gyerekek! Ti meddig engednétek el pizzáni a 14 éves gyereketeket/ Ti meddig lehettetek pizzazni este?
Figyelt kérdés
2014. nov. 8. 00:27
11/19 anonim válasza:
én bármeddig maradhattam, nagyon megbi'zható vagyok, és az utcába van a pizzéria :D amúgy meg 11 kor zár. Persze azok akik meg hajlamosak voltak hazudni arról hogy, hova mennek, fél óránként hi'vta őket az anyjuk ._.
12/19 anonim válasza:
Én inkább 15 évesen járkáltam ki pizzázni, 10-ig ülhettem. Telefonom természetesen bekapcsolva volt, ha a szüleim elakarnak érni. Most 17 vagyok, de nagyon ritkán maradok ki 10 óránál későbbre.
13/19 anonim válasza:
Sötétedésig, télen 8-ig... Ha tovább, akkor a hely elé jöttek és hazakísértek.
/ nem vot ciki, ez egy teljesen nrmális dolog vo, örültem,ha így elengedtek, egyébkent sosem korlátoztak túl, sak ésszerű kereteken belül/
15/19 vivi01 válasza:
Bennem anyum mindig is megbízott és ha a barátaimmal voltam 11-ig is ott lehettem velük.
16/19 anonim válasza:
Attol fugg kozepiskolaba jar-e mar, vagy altalanosba
Alt suliba 8-9ig
Gimiben mar nincsenek ilyenek megszabva
17/19 anonim válasza:
Pizzázni minek este? Buli lesz az... Amúgy ha jól emlékszem, akkoriban a 11 órai hazaérést sikerült nagy nehezen kisírnom anyáéktól.
18/19 anonim válasza:
Ha megbízol benne nem szabsz időkorlátot. Ha nem bízol meg benne, akkor pedig jobb ha nem az időn gondolkozol, hanem magadon.
19/19 anonim válasza:
Engem 8-9ig engedtek ki általában ennyi idősen.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!