Allergiás gyerekek szülei megnyugtatnátok? Beteg volt a kisfiam,2 féle gyógyszert kapott hétfő óta. Tegnap este kijöttek rajta csalánkiütéses foltok. Ma reggel még több. Folytatás lent.
nagyon nem mindegy, hogy csalánkiütés vagy pöttyök!
ezt kéne megállapítani. orvos nem tudta megmondani?
mert ha csalánkiütés, akkor ez allergia és ahogy olvastam a tegnapi kérdésedet, biztos a gyógyszer, de annak már ürülnie kéne, így múlnia is. viszket neki? mert a csalánkiütés piszkosul viszket!
ha meg csak pöttyök, akkor inkább vírus volt és az okozza, ez elég gyakori. fiamnak is eddig 3x volt olyan, 3 napig magas láz, a 3napos láznál más tünet nem volt, a másiknál piros volt a torka. elmúlt a láz, jöttek a pöttyök, pár napig az egész teste tele volt, majd elmúlt. erre nem kell se kalcium, se semmi. ez a vírus végét jelenti.
én allergiás vagyok pár dologra, pl. a fenistil cseppre is. nekem is foltos lesz az egész testem, viszketek piszkosul, de több orvossal konzultáltam és megnyugtattak, hogy ha pöttyök jönnek ki akkor nem lesz fulladás belőle, az akkor van, ha dagadok, akkor bedagadhat a légzőszervem is és akkor lehet fulladás.
szóval ha nem látod, hogy bármilyen dagadna akkor megnyugodhatsz. pöttyök belül is lehetnek, de attól nem fog megfulladni :)
ha meg nem csalánkiütés, akkor meg egészen biztosan meg kéne nyugodnod :)
képet nem tudsz feltölteni? úgy könnyebb lenne segíteni. mondjuk a hátáról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!