Megéri nekem dolgozni? Tartósan beteg kislányom miatt gyesen vagyok, ez mellett napi 8 órát dolgoztam reggel 8-tól délután 4-ig. Ez nekem megfelelt a gyerekek miatt hisz reggel el tudtam indítani őket és este is velük voltam.
Figyelt kérdés
Férjem a sok tartozásunk miatt külföldön vállalt munkát. Az eddigi munkám sajnos megszünt, jelenleg volna egy lehetőségem ami egy alkalmi munka és nem sokat keresnék vele, de a semminél jobb lenne. De a baj az hogy korán kéne mennem így a gyerekeknek a mamánál kéne aludniuk. Ma van az első este és már most ellenkeznek ez miatt, nem szeretnek ott aludni. Azon tünődöm hogy vajon megéri az a kis pénz hogy minden nap havonta két hetet veszekedjek a mamánál alvás miatt. Kérdésem hogy megéri szerintetek? Szívem szerint otthon maradnák, de félek hogy ezt nem engedhetem meg magamnak.2008. okt. 21. 18:51
1/4 anonim válasza:
Minden pozitív döntés, amit magadért teszel és nem magad ellen, megtérül. Ha valóban egy család vagytok, akkor együtt kell a jövőt megteremtenetek és nem külön. Ami igazán alőre vinne titeket, ha a férjed hazajönne, ha még van szerelem. Még akkor is, ha itthon fele annyit keresne, az is előre vinne anyagilag IS.
Én drukkolok. Ha elakadsz írhatsz privit is!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. A házzaságunkkal nincs szerencsére semmi próbléma. A tartózásaink miatt kéntelen kint dolgozni (kb 3-4-szer keres többet mint otthon az otthoni fízetésből nem tudnák fízetni a tartozást. Ahoz képest amit ő keres csekélynek érzem az én kis fízimet, ezért nem érzem hogy megéri a gyerekeim nyugalmát még azzal is megbolygatni hogy én is eljárok időnként dolgozni.
2008. okt. 22. 17:19
3/4 anonim válasza:
Ha egyáltalán felmerül a lehetősége annak, hogy Ne dolgozz, az azt jelenti, hogy nem létfontosságú, nem ezen múlik a megélhetésetek.
Ezért mindenképpen abban erősítenélek meg, amit te is szíved szerintinek érzel, hogy élj a lehetőséggel és maradj velük otthon!
4/4 anonim válasza:
A gyerekek nyugalma az első, az a pár ezer forint többlet nem éri meg. A gyerekeknek rád van szüksége reggelente, nem arra hogy a hiányodat szenvedjék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!