Gyerekek a családban - Nálatok is minden reggel sorbanállás van a vécére?
Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 15:12
1/12 anonim válasza:
Nálunk nem, mert ált. nem egyszerre ébredünk szerencsére. De amúgy persze, az lenne. :)
2/12 anonim válasza:
nálunk nem...úgy kell valamilyen csellel elküldeni pisilni a majd 3 éves kislányunkat...
3/12 Sókristály válasza:
Reggel még istenes. De látnád, amikor hazaérünk a suliból a gyerekekkel:-) Már a kocsiban azon vitáznak, ki megy először :-)
4/12 anonim válasza:
Nálunk nincs. Apa kel a legkorábban. De a kisfiamra általában akkor jön rá a kakilás, amikor én is azt tenném, vagy már hozzá is fogtam:-)
5/12 anonim válasza:
Szerencsére nálunk sem...2 wc van.2 gyerekes+26hkm
6/12 anonim válasza:
Nálunk még ezért is van forgalomban a bili:D Rendszeresen akkor kezd el esőtáncot járni a fiam, mikor leülök nagydologgal... ilyenkor zupsz a bilire.
Később mi lesz:D Bár terv, hogy két wc lesz, bár akkor a fürdő miatt lesz sor...
7/12 anonim válasza:
3 wc-nk van, meg egy bili...így nincs sorbanállás:)
8/12 A kérdező kommentje:
Helyesbittek, nem is annyira sorbanállás van, hanem inkább veszekedés, hogy ki menjen előbb pisilni.
2012. júl. 30. 11:24
9/12 anonim válasza:
3 wc, 3 furdoszobas hazban lakunk, wc es a furdo nem egyben van, igy sosincs vita ki megy wc-re vagy furodni.
10/12 anonim válasza:
Nem, nálunk este áll a bál, mert mind a kettő megszokta, hogy fél órácskát olvasgat bent. Jön nekik az inger és már szaladnak is a könyvespolchoz én meg egy gyors pisire pattanok is be mert tudom, hogy egy ideig nem lesz esélyem. Közben meg a hajamat tépem, hogy az nem könyvtárszoba, más meg dicséri őket, hogy milyen szépen olvasnak, milyen okosak és műveltek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!