Kötelezhet erre az óvoda?
nálunk is van kötelező tánc, ez délelőtt van, akkor is kell fizetni ha a gyerek beteg, mert az oktató ugye akkor is megy és nem gyerekenként van a pénz hanem fix díjjal dolgozik.
nem tudom, hogy kötelezhetnek-e, de ha belegondolsz, mindenki jár, mindenki fizeti, a gyerekednek lenne rossz ha azon az órán az öltözőben kéne ülnie egyedül.
egyébként az első szülőin nem beszéltétek ezt meg? nálunk a többség dönt alapon megszavaztuk
2. vagyok. nem ovis társak a gyerekeink? tavaly nálunk a csoportpénzből fizették, idén viszont a sok kirándulás miatt nem jönne ki belőle, ezért fizetjük.
beszéld meg az óvónővel, hogy nektek túl sok az 1.000.- erre. esetleg ha otthon vagy,, akkor ne vidd azon a napon vagy nem tudom. az óvónő biztos ki fog találni valamit, csak mond el neki őszintén, hogy nektek ez az összeg már nem fér bele
5-ös, nem hiszem. :)
Megprobálom beszélni velük :/
4-es! Mint irtam most költözük albérletbe, ott elmegy egy csomó pénz. És én jelen pillanatban munkanélküli vagyok. Tehát igen csak van hova rakni azt az ezrest is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!