Más is használt ruhát ad gyerekére oviba? Vagy az én
lányom lesz a fekete bárány?
Figyelt kérdés
olvasom, hogy mindenki új holmikat vesz az oviba. én rá szándékozom adni a foltos, kopott, bolyhos ruhákat is. nagyon sok ruhát kaptunk, amiket már több gyerek hordott, nem szeretnék újat venni csak azért, mert szépséghibásak. (természetesen tiszta, megfoltozott ruhákról van szó, csak lehet, hogy más ilyeneket csak otthon ad a gyerekére.)
Én is adok rájuk kicsit kopott, örökölt holmikat, bár foltosban nem szoktam vinni.
2014. aug. 21. 14:58
2/11 anonim válasza:
én is használt ruhákat veszek neki, oviba is azt adom rá.
de foltos, bolyhoz, kopott ruhát azért nem adok rá, azt azért cikinek tartanám. persze olyan van, hogy kitérdeli a nacit, azt azért ráadom ha még azért szép, de ha teljesen kikopik akkor megy a kukába.
pólóit rendszeresen leeszi gyümölccsel, van ami nem jön aki, az utána pizsi felső lesz.
2014. aug. 21. 15:06
3/11 anonim válasza:
Kicsit kopott, örökölt holmikat én is adtam rájuk, foltozottból csak olyat, amiről nem rítt le, hogy az nem ruhadísz, csak folt :)
2014. aug. 21. 15:06
4/11 anonim válasza:
Adok rá használtat, olyan helyről is kaptunk ruhát, ahol 4 fiú van. A jobbakat külön polcra teszem a szekrényében, azokhoz veszek néhány újat. A túl kopott, bolyhos jó itthon.
2014. aug. 21. 15:22
5/11 anonim válasza:
Foltos, kopott ruhákat ne madok rá, bolyhos esetleg nem feltünően bolyhos. MI is sokat örökölünk ,de az ilyeneket inkébb itthonra hagyom meg.
2014. aug. 21. 15:52
6/11 anonim válasza:
Én is használt ruhákat adok a gyerekre, de foltos, szakadt, összestoppolt ruhát nem adok rá! Hiába ovi, én azért odafigyelek, hogy szép ruhába járjon!
2014. aug. 21. 16:13
7/11 anonim válasza:
Foltos, kopott ruhát nem adok rá oviba.
De szép állapotú használtat igen.
2014. aug. 21. 16:16
8/11 anonim válasza:
Adtam rájuk használt ruhát, de egyik sem volt agyonhasznált. Illetve a fiam kinti melegítői között volt egy-két leharcolt példány, mert a homokban fetrengeni megfeleltek. Bentre inkább szebb állapotúakat választottam.
2014. aug. 21. 16:19
9/11 anonim válasza:
szép álapotu használt ruhát adok a lányomra az oviba de kopott,foltos,bolyhost nem.
lányomnak új és turis ruhái is vanak,de mind szép és megkimélt állapotu.
2014. aug. 22. 13:24
10/11 anonim válasza:
Kopott, foltos, bolyhos ruhát nem adnék rá. Bár ilyet nem is ajándékoznék senkinek.
Te is kopott, foltos, bolyhos ruhákban jársz? Vagy csak a gyereket égetnéd ezzel? Hidd el, hogy lenne megjegyzés a külsejére. Nem azzal van a gond, hogy használt, de ne legyen agyonhasznált.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!