Van itt olyan aki használt az első trimeszterben deadalon kúpot vagy tablettát vészes hányás ellen?
Pedig én is azt olvastam a betegtájékoztatójában, hogy terhesek ne fogyasszák.
Érdekes dolog ez a gyógyszer szedés. A legtöbbre rá van írva, hogy terhesen tilos, vagy csak orvos utasítására és felügyelete mellett, és szükség esetén simán felírják, és szedetik a kismamákkal. Az algopyrinre is azt írja a tájékoztató, hogy az 1. és 3. trimeszterben nem szabad, a dokik mégis azt ajánlják.
Nehéz kiigazodni ezen. Nézd ha neked a dokid mondta, akkor használd, de azért ne minden naposan.
Első trimeszterben a Daedalon kúpot javasolta a dokim vészes hányás ellen.4 nap alatt 3 kg-ot fogytam...És szigorú ágynyugalom is kellett mert véreztem...Ettől nem volt hányingerem,de nem használtam minden nap,mert kellemetlen érzésem volt tőle.
A gyógyszerekről annyit:ennél a terhességnél Dicynone-t szedtem a vérzésre 2 hétig a Daedalon mellett.Előző terhességemnél meg a 24. héttől Aspirin protectet kellett szednem szülésig,mert a méhemnek rossz volt a keringése.
Ha az orvos ezt javasolta csak ne használd hyakran!Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!