Ha ebéd után hozom el, nem mindíg csomagolják be az uzsonnáját. Nálatok is így van?
Figyelt kérdés
2014. okt. 21. 13:34
31/38 anonim válasza:
Óvodában dolgozom, nincs ilyen szabály, hogy az ANTSZ nem engedi, ez csak kifogás, amit sok szülő sajnos elhisz.
Ez kb. olyan, mint ami kérdést itt olvastam nemrég, hogy az anyuka gyerekének az óvodájában nem mosnak fogat a gyerekek szintén arra hivatkozva, hogy az ÁNTSZ nem engedte, mert a wc-k egy légtérben vannak a mosdókkal, de ez is baromság. A legtöbb óvodában ( sőt, otthonokban is) egy légtérben vannak ezek a dolgok.
Itt más lehet a háttérben, vagy lustaság, vagy a konyhások, dajkák, óvónők maguk közt osztják szét.
Meglepődnétek kedves szülők, ha leírnám, mi minden kerül haza azokból, amiket ti bevisztek a gyerekeitek számára...
32/38 anonim válasza:
nem olvastam végig a válaszokat,de leirom,hogy nálunk ha uzsonna előtt megy valaki a gyerekért,akkor mindenkinek odaadják az uzsit, vagy a szülő kezébe nyomják(szalvétában), vagy a gyerekkel kiküldik. Ha elfelejtik,akkor szólnak a szülők. Senki nem hagyja ott direkt,az ki van fizetve!
33/38 anonim válasza:
Az hülye érv,hogy azért nem lehet hazavinni az uzsit,mert mi van,ha idő közben megromlik és a szülő feljelenti az óvodát?! Akkor az összes boltot is fel lehetne jelenteni, ha van olyan buta szülő,hogy pl a tejet 40 fokban nem teszi be a hűtőbe és másnap meg odaadja a gyereknek...
34/38 anonim válasza:
nálunk mindig akkor adták ki,ha pl bukta,péksüti volt..--kenyér még el sem készül addigra.viszont,ha korán érkeztem,és még nem ültek le uzsonnázni-nekünk pedig programunk volt-én akkor kértem el(ha épp nem volt nálam semmi gyümölcs)
35/38 anonim válasza:
Dajka vagyok. Mi mindég odaadjuk. Tudjuk ki megy haza ebéd után, ki van készítve az előkészítő asztalra egy mis kosárkába. Onnan elveheti a szülő, ha el akarja vinni. Ha meg váratlanul jön valaki a gyermekért ebéd után, akkor is elkérheti, a konyhában mindég van valaki, bárki elkészíti.
36/38 anonim válasza:
nálunk is el lehet vinni az uzsonát ha uzzsona előtt érek a gyerekért.
37/38 anonim válasza:
én közvetlenül ébredés után megyek a fiamért már lassan 1,5 éve!Mindíg megkapjuk az uzsonnát!Kis kosárkákban ki van téve a szekrény tetejére,szalvétába csomagolva!
38/38 anonim válasza:
Nálunk a második emeleten van a terem, ételliften megy föl a kaja. Elképzelhetőnek tartom, hogy ebédkor még nincs fent az uzsonna. Sőt, valószínű. Nem szoktam ebédkor elhozni a gyerekemet, mert dolgozom, meg azért jár oviba, hogy a társaival legyen, de nekem nem hiányozna délben az uzsonna. Ha ott is lenne, még nincsenek megkenve a kenyerek. Ha délben kennék meg a délutáni kenyereket, akkor meg tuti az nem tetszene a legtöbb szülőnek. Ha uzsonnakor hozom el (péntekenként), akkor rendszerint e kezébe adják a kenyeret, ha mégsem, és szólnék, odaadnák ezer százalék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!