Ha ebéd után hozom el, nem mindíg csomagolják be az
uzsonnáját. Nálatok is így van?
2014. okt. 21. 13:49
12/38 A kérdező kommentje:
Látom óvodánként változik a szokás.
Egyszerüen csak kellemetlen,megkérdezni hogy "hol a fél szelet kenyér" :) De lehet hogy ezzel csak én vagyok így.
Nos, nem azt kell kerdezni, hogy hol a fel szelet kenyer, hanem azt, hogy "Katika, elkerhetnenk Pannika uzsonnajat?HAzafele mindig megehezik" Ennyi
2014. okt. 21. 14:11
14/38 A kérdező kommentje:
Azért tettem az idéző jelet,természetesen nem a megfogalmazással van gond. De a kérdés lényege az lenne, hogy adják már ide a fél zsömlét...
De köszönöm a bíztatást. :)
nálunk úgy van, hogy reggel szólni kell, hogy ha ebéd után megyünk a gyerekért. kiteszik a jelüket egy mágneses táblára, dadus megnézi és az öltözőbe az alvókájuk mellé kiteszi az uzsit kis szatyorba :)
ő miután elvitte az ebédet és kitette az ágyakat, megy a mosdókat takarítani (mikor a gyerekek ugye végeznek ott).
ha valaki nem szól reggel és akkor ér be mikor már a wc-t pucolja, akkor nem adja oda, de egyszer már mondta, hogy ha várunk 10 percet... :)
nálunk így van és szerintem jó ez így, wc-s kézzel tényleg ne matasson az uzsiban :D
előző oviban napi 750.-ot fizettünk a kajáért és soha nem adták oda. itt 300.-/nap és megkapjuk :)
2014. okt. 21. 15:22
en a hugomat hozom el ebed utan nekunk becsomagoljak ha meg szendvics van ott helyben amig oltozunk megcsinaljak es frissen kapjuk meg.
2014. okt. 21. 15:55
Te kifizetted akkor kérd el nyugodtan. Ha nen lenne rá penzetek ahogy ma sok szulonel nincs mit meg nem adnatok egy fél kenyérért.
2014. okt. 21. 16:19
Na, ma megkérdeztem, mert láttam páran okosan lepontoztak, a semmiért. Nálunk azért nem adják oda, mert nem lehet elhozni ÁNTSZ szabályozás az oviban. Az ebédért régen be lehetett menni amikor már nem tudtad lemondani, de most már azt sem engedik. Tortát is csak akkor lehet bevinni, ha nem házi, hanem csomagolt. Szóval nálunk oda van, hogy nem adják oda. Inkább azt mondták, hogy ott nagyon kedvesek ahol odaadják, mert nem szabadna, ha szigorúan vesszük. Sajnos nálunk szigor van. Így most már nem is kérem, hiába van kifizetve ezek szerint a szabály az szabály. Amúgy mi egy budapesti oviba járunk és nálunk rendszeres az ellenőrzés, mert egyszer volt gond. De azért így belegondolva nem semmi, hogy bukom a kaját, amikor reggel betegszik le a gyerek és a következő napit is, ha 8-ig nem telefonálok és ráadásul fel sem veszik, így általában, ha beteg a gyerek két nap tuti ugrott:((((
2014. okt. 21. 16:38
Igen, mindenkinek odaadják, mindig így működött nálunk. Az óvodában és az iskolában is.
2014. okt. 21. 17:38
Hadd gratuláljak, amiért 0 %-ban volt hasznoss a válaszom valakiknek. Képzeljétek, igen nálunk TILOS elhozni az ételt hiába van kifizetve. Ha beteg a gyerekem, akkor sem hozhatom el pl. az ebédjét, maximum lemondhatom másnaptól az étkezést, de az aznapi kaját sem elhozni nem lehet, sem lemondani.
2014. okt. 21. 18:16
Kapcsolódó kérdések: