Ha ebéd után hozom el, nem mindíg csomagolják be az uzsonnáját. Nálatok is így van?
Mindig megkapom az uzsit, ha a gyerek nem eszi meg. Ha ebéd után hozom el, akkor is odaadják.
Ha ébredésre megyek és nem tudnak a gyerekeim leülni uzsizni, akkor is odaadják. Ha nem adnák oda, én kérném, hogy vonják le a kaja árából. Ha milliomos lennék, akkor is kérném. Ez olyan dolog, hogy a boltban azt mondom az eladónak, hogy kifizetek még egy kiló kenyeret, de nem viszem el!
Nálunk is betartanak minden szabályt, nagyvárosi óvoda vagyunk, házi sütit nálunk sem lehet bevinni, HACCP igazolást kérnek a tortákhoz is. De, az uzsit elhozhatjuk. Ma pl. egy körte és egy keksz volt, vajon mi bajt okozhat?
Tényleg betojok ezen az oldalon. Azért, mert nekünk és amúgy másoknak sem adják oda az uzsit, simán lepontozzák az embert.
Normálisak vagytok?
Ha nem adják oda, arról szerintetek az itt lévő anyukák tehetnek? Én kértem, nem adták. Ott könyörögni meg nem fogok, amíg nem szorulok rá. Gondolom van, aki nagyon kéri, annak bizonyára odaadják. Én nem forszíroztam. Szörnyű tett, gondolom.
Gyerekek, annyira lükék vagytok, hogy az már fáj.
Tudom ez is nulla lesz, mert fájdalmas tény, hogy más ovikban másképp működik, és ezért a gyik anyukái mérhetetlenül felelősek...ugye?
Jéé, nálunk sem szokták odaadni.
De azt nem gondoltam, hogy egy ilyenből ekkora vita tud kialakulni.
Majd holnap megkérdezem, hogy miért nem adják oda. Most már kíváncsi lettem, hogy is van ez az eget rengető kérdés. :)
ANTSZ szabályozás miatt nem lehet. Van ahol betartják, van ahol nem (addig, amíg nem kapnak egy ellenőrzést).
Nálunk külön kérte a vezető óvónő, hogy az öltözőben ne tároljuk ennivalót (ez ugye a szülőkre, dadusokra egyaránt vonatkozik), kekszet sem lehet ott majszolni. Ez a szabály, tudomásul vettük, és kész.
Nálunk sem lehet enni még a folyosón sem, a zsákban sem lehet ennivaló, de az uzsit megkapjuk.
Aki meg okostojáskodik, annak üzenem, hogy én nem lennék olyan hülye, amit kifizetek azt nem hozom el, legyen szó bármiről.
Szerinted a konyhásnéni vagy a dada vagy az óvónő nem visz haza abból amit te kifizettél? Szerinted miért nem adják oda?
Az ANTSZ-re könnyű hivatkozniuk. Az, az igazság, ha az ANTSZ nem engedné az uzsi elhozatalát, akkor egy óvoda sem adná oda. De, van jópár ovi, aki odaadja. Szerintetek kockáztatnának, ha nem engedi az ANTSZ?
Nekünk nagyon szigorú vezetőnk van, tuti nem engedné, ha hivatalosan nem lehetne. Persze nincs abban semmi, ha van olyan ovi, ahol nem adják oda, csak akkor ne fizettessék ki azt, amit ők később megesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!