Akik csak délig (ebéd utánig) járnak oviba, ilyenkor a nyári zárásig még szoktak járni? Vagy csak azok járnak, akik ott is alszanak?
Figyelt kérdés
2014. jún. 18. 09:54
1/3 anonim válasza:
Nálunk nem, akiknek otthon van a szülő megkérték ne vigyél a gyereket nyáron.
2/3 anonim válasza:
Ahogy nektek jobb! Enyém ott alvós még, de most mondtam fel a munkahelyemen, nyáron otthon leszek. Viszont júliusban még délig beviszem a kicsit, mert nincs tesó és otthon unatkozik egész nap, hiányoznak neki a gyerekek. Hadd játsszon, én meg addig el tudom végezni az otthoni főzést, mosást,takarítást, meg munkát keresek, aztán ebéd után elhozom, és akkor már csak vele tudok foglalkozni.
Az ügyeletbe augusztusba már nem megy, tehát 1 hónapot otthon leszünk együtt. Nagymama nincs...
3/3 anonim válasza:
Enyémek nem járnak nyáron oviba, mert tud segíteni a nagymama.
De járhatnának nyáron is, alvástól függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!