Mit csináljak? Hogy mondjam meg az oviban?
Szörnyen érzem magam.
A lányom allergia miatt egyéni étkezős, én viszem a kaját neki.
A gond az, hogy egy órája vettem észre, hogy minden pénzem eltűnt. 55 ezer ft. Így azt sem tudom, mit fogunk enni. Egyszerűen nem tudok neki kaját vinni. Igazából az előző oviban is azt ette amit a többiek, csak kivette, amire allergiás. Szerintetek mit mondjak az oviban?
És én gyesen vagyok, majd pénz jövőhóban, nem tudok kitől kölcsönkérni.
És valószínűleg az apja lopta el, mert még nincs itthon, telefonja kikapcsolva.
Mondd el az igazságot, anélkül hogy szidnád az apját, csak röviden a tényeket az óvónőnek. És kérd meg, hogy figyeljenek arra, amit NEM ehet meg a gyerek. :(
De akkor meg a "rendes" ebédre kell neki előfizetni nem?
Köszi a választ!
Igen, de azt 2.-án be tudom fizetni. Itt utólag kell.
És semmi remény h "apuka" visszaadja?
Egyébként hogy vagytok ti? Mármint olyan fura h "apuka ellopta a pénzt amiből a gyereket kéne etetni"
Remélem azért reggelre kiderül. Vagy valamennyit visszahoz. A cuccai ott vannak? Nem lehet hogy lelépett teljesen?
Szerintem menj be a rendőrségre, kérj tanácsot tőlük. Ha van feljelentés, mehetsz az áldozatsegítőkhöz.
Az önkormányzatnál igényelhetsz átmeneti segélyt. Ez étkezési jegy lesz, de annyival is előbbre vagy.
Esetleg karitász? Érdemes a helyi irodákba bekerdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!