Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Születésnap az oviban. Mit...

Születésnap az oviban. Mit vigyek, és mennyit?

Figyelt kérdés

Még csak most kezdtük a beszoktatást, de közeleg a lányom szülinapja.

Eredetileg úgy gondoltam, hogy nem csinálok nagy feneket a szülinapnak, nem kötelező megünnepelni, de picit döcögősen indul a közösségbe illeszkedés, nehezen oldódik a lányom. Így arra jutottam, hogy mégiscsak megtartanánk, hátha ezzel elő tudnám segíteni a beilleszkedést. Egy picit csak rá figyelnek, egy picit őt ünneplik, egy picit fontosnak érezheti magát... :)

28 gyerek, és 3 felnőtt van. Én linzerre gondoltam, az jó? Vagy valami más jobb lenne? És mennyit? Fejenként 1-2-3 db? És innivalóból mennyit számolják? Legyen torta 3 gyertyával, vagy ne?

2014. szept. 9. 23:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

én tortát viszek szülinapra és 2l gyümölcslevet.

nálunk fotóznak szülinapkor, így minden gyerekről van kép, tortával, égő gyertyával... :)

viszont amit te írsz, kis sütit, kekszet, stb. azt névnapra szoktunk vinni. annak nem kerítenek nagy feneket, 10órai után kapnak 1-1 kis sütit, rágcsit.

szerintem szülinapra torta való gyereknek, úgy tudod megadni a módját :)

2014. szept. 10. 15:10
 12/13 anonim ***** válasza:

Nálunk lehet házit is vinni. Tavaly így én sütöttem egy hagyományos talán 21cm-es tortát, nemtudom hivatalosan hány szeletes. Sima csoki torta volt, csokival bevonva smartisal kirakva kívül.

Elégnek elég volt, még a többi csoport óvónőjének, dadusának és a takarítónak is jutott.

A fiamnak pedig nagy élmény volt, még mindig emlegeti.:)

2014. szept. 10. 20:50
 13/13 anonim ***** válasza:

nállunk is lehet házi tortát bevinni,így én sütöttem egy sima piskótát,csokis-túrós krémmel megtöltöttem és a tetejére ment egy verdás ostyalap(neten rendeltem,a fiam veerda mániás)

nagyon nagy sikere volt és nállunk is a többi csoport óvónénijeinek is jutott bár nagy téglalap alakú volt!!

Vittem be egy üveg házi saját készítésű bodzaszörpöt,hozzá citromot,citromfüvet..hatalmas sikere volt,,,meg persze a tortának is!

na szóval sztem egy szülinapra dukál a torta!ha te sütöt fillérekből ki lehet hozni!!!

2014. szept. 12. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!