Hogy működik a váltóruha az oviban?
nálunk úgy csináljuk, hogy reggel mikor beérkezünk akkor nadrágot és cipőt cserélnek a gyerekek. tehát van egy benti nadrág-szandi garnitúra, ezen felül van az ovis zsákban váltóruha, mindenből 1-2 darab, ha leeszi magát, elszakad, bepisilne, stb.
abba megy ki amibe bevittem. szerintem nem praktikus fordítva csinálni, főleg ősszel-télen, mert bent meleg van, kint hideg. ha meleg ruhát adsz rá, bent meg fog sülni. ha lengébbet akkor meg reggel megfázik.
tavasszal-nyáron meg egyből az udvaron adom le, akkor meg azért nem lenne értelme bemenni átöltözni :)
a benti nadrágból minden hétfőn beviszek 2db-ot, ha egyik koszos lesz, akkor a másikat veszi fel, pénteken meg hazahozom azokat.
váltócuccokhoz meg nem nyúlok, szünetekben hazahozom és kimosom, eddig talán 2x nyúltak bele a zsákba, pedig 2 éve ovis (direkt olyanokat teszek bele, amik nem hiányoznak, éppen kinövőben vannak) :)
4. vagyok
Ja, igen, a póló marad, abból csak tartalék van, a nadrágot, cipőt cserélgeti bentre/kintre!
a fiam abban van bent,amiben elviszem,csak a szandit cseréli át bentire
a polcra kikészítek kinti ruhát
a zsákjában van mindenből két váltó
van ovis kinti cipője külön,de kabát az nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!