Bölcsis kisfiatoknak, hány darab nadrágja és pólója van?
amiben viszem, délelőtt az koszolódik. alváshoz tisztát húznak rá, ebben van délután is, és hacsak nem önti le magét vagy nincs egyéb baleset ,akkor ebben is jön haza. Tehát napi minimum két váltás ruhával számolok én is.
most 3 rövid ujjú, 2 hosszú ujjú, két benti nadrág, 3 kisbugyi, 2 zokni, kintre melegebb naci van tartalékban a szekrényében. És folyamatosan pótolom. De az én fiam egy vadmalac, látom ,hogy vannak gyerekek, akiknek fele mennyiségű ruha bőven elég...
Én a lányomnak a kis szekrénybe tartok 2 nadrág, 2 zokni, 2 póló, 2 pulóver, 2 hosszú body, 2 trikós body, 1 harisnyát!
Most már csak pulcsi és mellénybe megy ki, és nálunk úgy csinálják, hogy van egy kinti nadrágja, amit ráadnak arra, amiben bent vannak, vagy lecserélik arra, amíg kint játszik és mikor bejönnek leveszik/visszaveszik...
És ha nem lesz vizes vagy ordenáré koszos, akkor azt a kinti nadrágot a kinti cipőjére teszik, amit akár 1 hétig is hord kintre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!