Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Amit a szülő igazol az oviban,...

Amit a szülő igazol az oviban, arra kell valami papírt írni? Most gondban vagyok

Figyelt kérdés

gondban vagyok

hétfőre kaptam orvosi igazolást, hogy mehet oviba

de hétfőn kedden nem vittem, mert picit folyt az orra, ma már nem.

Holnap vinném

De ilyenkor kell igazolás? Holnap 8-tól rendel a doki. Beszéltem vele tegnap telefonon és azt mondta, hogy ha 3n napot nem megy a gyerek, akkor nem kell orvosi igazolás.

Na igen, de most kezdi a gyermekem az ovit. Akkor ilyenkor már nem jó a szeptember 1-re kiírt igazolás, ugye?

2014. szept. 2. 16:20
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Hat ah vodkát érdemesebb lenne megkérdezni. Most kezdi a gyerek? Eleg mókás, ha a beszoktatast igy kezdted.
2014. szept. 2. 16:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Huh, a Szotarprogram.... Vodkát.... Õvodat :D
2014. szept. 2. 16:28
 3/9 A kérdező kommentje:

nyáron volt már beszoktatáson

és miért mókás? az hogy lebetegedett? szerinted ez vicc?

2014. szept. 2. 16:36
 4/9 A kérdező kommentje:

és ma egész nap hívtam az ovit, de nem voltak elérhetőek. Folyamatosan nem csörgött ki, csak megszakadt a vonal.

érdekesen indul az ovi, az tény.

2014. szept. 2. 16:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell igazolás, de biztos, ami biztos, megbeszéled az óvónővel. Elmondod, hogy a doki ugyan engedte volna előbb is, de még folyt picit az orra, így otthon tartottad 1-2 napot. Nálunk ez teljesen elfogadott. Sőt, nálunk olyat is elfogadnak, ha valami úgy néz ki, hogy kijön a gyereken, de aztán mégsem történik semmi, ezért nem viszed orvoshoz, csak megfigyeled 1-2 napra és ha nem jön ki rajta, akkor elviszed.

Sajnos nagyon sok szülő viszi be nálunk a gyerekeket betegen az oviba és az óvónők szólnak már rá a szülőre, hogy lázas a gyerek, fáj a torka, vigyék már el az orvoshoz, így az az igazság, hogy örülnek neki, ha vannak olyan szülők, akik tényleg gyógyult állapotban viszik a gyereket az orvoshoz.

2014. szept. 2. 17:06
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen utolsó, megnyugtattál
2014. szept. 2. 18:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Nyilvan nem arra gondoltam, hogy lebetegedett, hanem arra, hogy beszoktatasi ido alatt, vagyis a kezdeten nem vitted es fel se hivtad az ovit - mert nekem a kerdesedbol ez jott le. Na mindegy, nem sertesnek szantam, a gyereknek meg jobbulast
2014. szept. 2. 18:03
 8/9 A kérdező kommentje:

utolsó, nem értelek, a kérdésem a hétre vonatkozik, nem máskorra, elég érthetően leírtam.

Az ovit természetesen felhívtam tegnap, jeleztem, hogy nem megy a gyerekem.

beszoktatás már volt nyáron.

hétfőn, azaz tegnap kezdte volna normálisan, de nem ment, mert folyt az orra. De holnap már megy, mert jól van. De, az igazolással vagyok gondban, mert a doki azt mondta tegnap, hogy 3 napon belül nem kell orvosi igazolás.

Másrészről meg amit én igazolok, arról kell-e valami saját kézzel írott igazolás?

én arról nem tehetek, hogy vasárnap már folyt az orra, kissé náthás volt. Erről én miért tehetek. Azt meg nem kell egyből feltételezni, hogy nem hívtam fel az ovit. Hát az ebédet is le kell mondani, tisztában vagyok vele.

De tény, hogy ezt külón nem írtam le. De akkor sem kell egyből azt feltételezni, hogy se beszoktatásra nem vittem, se az ovit nem hívtam fel.

2014. szept. 2. 19:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Na akkor megegyszer, kerdezo:

A leírásodban nem szerepel, hogy a gyerek mar beszokott, a kérdésből pedig az következett, higy most kezdi az óvodát. Nálunk pl nincs nyári beszoktatast.

Nem említetted, hogy hívtad az óvodát, csak ah orvostól beszéltél.

De nem is ertem, minek magyarazkodok, egyszer mar elnézést kertem, ha megsértettelek volna.

2014. szept. 3. 06:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!