Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » A gyerekem most kezdte az...

A gyerekem most kezdte az ovit és még nem alhat ott, ebéd után érte kell mennem, viszont az uzsonnáját nem adják oda azzal az indokkal, hogy élelmiszert nem lehet kivinni az épületből! Ez így jogszerű?

Figyelt kérdés
Ha igen,akkor a befizetésnél miért számolják föl,ha tudják,hogy a kicsik még nem lesznek uzsonnáig ott??

2014. szept. 2. 22:55
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
8ig? Akkor még el se kezdődött a rendelés h tudd meddig lesz otthon.nalunk 9ig lehet lemondani.egyébként pont most tegnapelőtt hivtak az oviból h nagyon köhög a lány s menjek érte.igy az usonnat megkaptuk.puding és zsömle volt.elhozhattuk.
2014. okt. 22. 08:29
 32/33 anonim ***** válasza:
Nálunk fél 8-ig kell szólni, hogy másnapra rendelek-e ebédet. Gyakorlatilag úgy működik, hogy pl. vasárnap belázasodik a gyerek. Hétfőn reggel szólok, hogy nem fog menni, de az aznapi kaját már ki kell fizetni, illetve reggel nekem kell ránézésre megállapítanom, hogy keddre mennyire javul a helyzet. Tehát vagy rendelek kaját és ha hétfőn otthon marasztalja a doki, akkor buktam a keddi kaját is, vagy nem rendelek és ha mégis jobban van, akkor sem tud kedden menni, mivel nincs kaja. Szerencsére azért az én gyerekem ritkán beteg, ráadásul most 2 évet itthon voltam a tesóval, de megyek vissza dolgozni, így nem tehetem meg, hogy csak az ebéd be nem fizetése miatt itthon maradjak vele. Így valószínűleg inkább potyára fogjuk fizetni a napi 450,- Ft-ot, hogy ne a kaján múljon, hogy mehet-e oviba. :S
2014. okt. 22. 10:10
 33/33 anonim ***** válasza:
S ha lesz tesó is,beteg nagy itthon nem maradhat de a kicsit meg apa nem tudja levinni.(mert esetleg korábban megy dolgozni.) 6ra jár dolgozni,kicsi másfél éves és még délben el kell hozni.de lehet hogy egy órát ott kell ülni mert annyit alszik.ekkor mot tennetek?
2014. okt. 22. 11:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!