Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » A gyerekem most kezdte az...

A gyerekem most kezdte az ovit és még nem alhat ott, ebéd után érte kell mennem, viszont az uzsonnáját nem adják oda azzal az indokkal, hogy élelmiszert nem lehet kivinni az épületből! Ez így jogszerű?

Figyelt kérdés
Ha igen,akkor a befizetésnél miért számolják föl,ha tudják,hogy a kicsik még nem lesznek uzsonnáig ott??

2014. szept. 2. 22:55
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
76%
Kislányom most kezdte az ovit és az óvónők és a dajka néni is leül a gyerekekhez az asztalokhoz és velük együtt esznek!
2014. szept. 3. 17:37
 22/33 anonim ***** válasza:
51%
Ja még annyit, hogy bölcsiben tilos a kisgyermekek szeme láttára ennünk bent a csoportszobában. A kisgyermeknevelők (én is az vagyok) nem ehetnek, miközben a gyerekek étkeznek, csak az étkezés megkezdése előtt meg kell kóstolniuk az ételt egy-egy kanállal.
2014. szept. 3. 17:38
 23/33 anonim ***** válasza:
50%
Erdekes, utolso... A hugom bolcsodei gondozono -vagy ahogy ujabban kell hivni oket csecsemogondozo es kisgyermeknevelo- es nekik enni kell a gyerekekkel....
2014. szept. 3. 18:17
 24/33 anonim ***** válasza:
85%

Anya óvónő, én is dolgoztam óvodában dajkakánt, így duplán tudom, hogy bizony az óvónőknek kötelezően ki kell fizetni a tízórait és az ebédet (az uzsonnát nem), és persze teljes adagot kapnak.

Az uzsonnát pedig ki kell adniuk, ha a gyerek nem marad ebéd után, az innivalót meg megihatja indulás előtt.

2014. szept. 3. 20:43
 25/33 anonim ***** válasza:
69%
Na, én is szakmabeli vagyok.... Egy ovi konyháján dolgozom! Mi kiadjuk délben az uzsit annak aki elmegy, bár a HACCP szerint (élelmiszer biztonság)nem lehetne, ugyanis így nem biztosított,hogy időben( Minőség lejárati) meg egye a gyerkőc az uzsit! Hozzánk egy nagyüzemi konyhával rendelkező cég szállítja az ételt! És az óvónénik csak akkor fizetnek be ebédre ha vmi darabos ( pl.fasírt)ebéd van,többi esetben mindig jut neköm!
2014. szept. 3. 21:27
 26/33 anonim ***** válasza:
60%
Egyébként ma az uzsi 2 pici kenyérszelet között vaj és 2 szelet uborka, nagyon nem hiányzik.
2014. szept. 3. 21:29
 27/33 anonim ***** válasza:
76%
kislányom ovodájábol el lehet kérni az uzsonát ha délben hazahozák a gyereket,én nem szoktam .
2014. szept. 4. 18:49
 28/33 anonim ***** válasza:
73%
Erről a HACCP-s valamiről én is hallottam már valamit, elvileg menhelyeknek sem szállíthatnak maradék ételt még pékségek, éttermek sem, hanem meg kell semmisíteni, mert ki tudja milyen vírust-fertőzést terjeszthet a kaja. Elég nonszensz, nem tudom hogy tényleg van-e ilyen szabály.
2014. szept. 4. 19:26
 29/33 anonim ***** válasza:
Sajnos vannak cifra dolgok az ovi konyhán. Egyébként ez a HACCP-s rendszer is az Eu. egyik "okossága"
2014. szept. 4. 20:23
 30/33 anonim ***** válasza:
A mi ovinkba sem engedik kivinni az élelmiszert!Sőt ha beteg a gyerek,és reggel 8-ig nem telefonálsz,hogy hiányozni fog,akkor már 2 napi étkezést buktál..
2014. okt. 22. 06:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!