Más gyerekére is volt panasz az oviban?
Az én lányom meg tud egyedül enni és félig meddig öltözni, mégis eljátszotta a hattyúk halálát. Ebédnél etetni kellett .. nem óhajtott egyedül felvenni a nadrágját/cipőjét.
Múlthéten halálra dicsérték .. hát most jött a fekete leves :)
Igaz, én sok mindent elmondtam az óvónéniknek, hogy ne érje őket váratlanul a helyzet. Arról nem beszélve, hogy mi jótékonysági alapon fizetjük az étkezést, mivel a lányom fényevő és se a bölcsibe, se itthon nem eszik .. igazából nem is tudom, hogy képes hízni és hogy élhet még?! :))))))
Olyan gyerek nincs, aki mindig jól viselkedik (max nem látják a pedagógusok :)
Miért lenne az gond, ha nem tökéletes? Szerintem jobb is, ha nem zombi üzemmódban megy egész nap :)
Az én kisfiam 4 éves, most kezdte a középsőt (vegyes csoport van, úgyhogy ennek így semmi értelme).
...és hogy megnyugodj, egy "elrettentő sztori":
Első nap (tegnap) jól beleharapott sajnos a tavalyi kis szerelme kezébe, csak mert az idén nem nagyon foglalkozott vele.
Nem egy dicséretes dolog, sőt a te szavaiddal élve "ciki" is, mégis az én fiam, előfordul az ilyesmi. Megbeszéltük a kislány szüleivel, pedagógussal, otthon egymás között, mára rajzolt a kislánynak képeslapot meg ilyesmi.
Ettől nem magatartászavaros vagy agresszív a gyerekem, nem az első 1-2-3 napon vagy héten fog eldőlni, hogy hogy illeszkedik be, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!