Van, aki már téli kabátot ad a gyerekére :O?
Most én öltöztetem alul,vagy más nagyon felöltözteti?
Most 14 fok van, süt a nap. Reggel póló, hosszú ujjú felső, vastag szőrös pulcsi+ pufi mellény volt a lányomon.Vagy kardi+ vékonyan bélelt kabát.
Rengeteg gyereket látok az oviba reggel és délután is,akiken már a téli kabát van, sállal.
ÉN nem érzem meg olyan hidegnek az időt,hogy kelljen a vastag téli kabát, rosszul gondolom???
Én így öltöztetem: rövidujjó póló, melegítő felső és átmeneti dzseki, ami vízlepergető, szélálló, mittudomén. Nem vastag, de jó meleg. A téli kabátjai (overállkabátok) irtó vastagok, azzal még várunk. :)
Kesztyűt adok rá, mert hidegallergiás egy kicsit, egyébként azt sem kapna. Sőt, sapkát sem adtam rá.
Én még nem adtam rá télit, de mire mi kimegyünk nap közben, addigra már jó idő van.
Lehet ők korán mennek reggel az oviba, és akkor még jóval hűvösebb van.
Szerintem sincs még hideg a téli kabáthoz.
Az enyém 9 hónapos, body, vékony pulcsi, meg attól függően, hogy 20 vagy 15 fok van - kötött mellény vagy vastagabb kötött pulcsi van rajta . Erre adok neki vékony bélelt átmeneti kabátot. A téli kabátja borzasztó vastag lenne most még.
Meg nem akarom azt a hibát sem elkövetni, hogy 15 fokban megkapja a sapka-sál-teljes téli felszerelést, aztán a 2 fokban meg fázni fog.
Én sok mindenkit látok beöltözve, csak tudnám mit ad rá majd a gyerekre, ha -10 fok lesz....2 kabátot, 3 nadrágot?!
Én is úgy öltöztetem ahogyan te! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!