Van, aki már téli kabátot ad a gyerekére :O?
Most én öltöztetem alul,vagy más nagyon felöltözteti?
Most 14 fok van, süt a nap. Reggel póló, hosszú ujjú felső, vastag szőrös pulcsi+ pufi mellény volt a lányomon.Vagy kardi+ vékonyan bélelt kabát.
Rengeteg gyereket látok az oviba reggel és délután is,akiken már a téli kabát van, sállal.
ÉN nem érzem meg olyan hidegnek az időt,hogy kelljen a vastag téli kabát, rosszul gondolom???
1-2 hete,mikor agyon hideg volt,lányom és fiam is megkapta a télikabátját. Fél 7-kor reggel még mínusz is előfordult.
héten viszont csak trikó+h.ujjú felső+zippes pulcsi és a vízhatlan átmeneti kabát volt a lányomon reggel. Hazafelé meg a pulcsi vagy kabát nem volt rajta. Reggel általában már kesztyűt is kapnak.
Én attól jobban kiakadtam,mikor lányomat az oviban hagytam,eljöttem és hazafelé találkoztam egy nővel 4 gyerekével,akik közül 1 babakocsiban volt. Kb 2 éves lehetett,mint a fiam. Egy sál vékony pulcsiban sapka nélkül. Fiam meg h.ujjú bodyba,pulcsban és mellényben volt+ sapi a fején,takaróval betakarva a lába. Alap,hogy egy babkocsiban ülő,nem mozgó gyereket 1 réteggel vastagabban öltöztetünk.S számomra evidens a sapka használata kisgyereknél szinte mindig. Ősszel és télen a szél és hideg miatt,tavasszal és nyáron a szél és napszúrás elkerülése végett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!