Nagyon gáz más (idegenek) gyerekére rászólni az utcán?
Üvöltözés miatt én nem szólok senkire az utcán. Ott a forgalom zaja is, jöhet egy szirénázó autó, az utca zaját szokja csak meg a gyerek.
Azt viszont biztos szóvá tenném, ha majdnem nekünk jönne bármivel is!
Azért, mert üvöltöznek, ne szólj rájuk. Hol"tomboljanak", ha nem a játszótéren? Otthon, az iskolában?
Azért természetesen szólhatsz, ha a járdán balesetveszélyesen közlekednek.
Rendben, igazatok van. Csak felhúztam magam. A babakocsi mellett 15 centire elrohannak, nem néznek semerre, és közben telitorokból üvöltik, hogy "NEEEEE", vagy "VÁÁÁÁÁÁ"... Lehet, hogy csak engem idegesít. :|
...kicsit én is frusztráltabb vagyok a kelleténél, jön a fiam foga, alig alszik, sírós-nyűgös nagyon, de a babakocsiban végre elaludna, erre ezek a gyerkőcök felkiabálják...
Az élet nagy körforgása: majd a te gyereked is ezt teszi :-) Tudom, hogy nagyon zavaró, de a nagyobbaknak szükségük van egy kis kötetlen játékra az egész napos iskola után, ez néha nagy hanggal jár.
Ha alszik a babád, akkor ne a park felé menj sétálni, hanem a másik irányba.
gáz vagy nem gáz-én simán rászólok.
viszont ha csak hangosak az utcán/játszon,stb-azért nem. mert hát az nem az én udvaromba zajlik..
próbálj meg akkor sétálni a picivel amikor nincsenek ott annyian. egésznap biztos nincsenek sokan,hiszen iskola ovoda van napközben.
Ha azok a gyerekek alapvetően jólneveltek, csak tombolnak (mert muszáj nekik is "lazítani", ahogy a többiek is írták), akkor ha megkéred őket, hogy "megtennéd, hogy egy kicsit óvatosabban rollerezel mellettünk?", nagy valószínűséggel értenek a szóból. Ha veszélyesnek ítéled a helyzeted és ők le se tojják, akkor az anyját kérném meg, udvariasan.
De a legegyszerűbb, ha megpróbáltok másfele sétálni, ha lehet.
Hangoskodásért tényleg gáz rájuk szólni, ez ugyanaz, mintha becsöngetne hozzád a szomszéd, hogy idegesíti a gyereked sírása, hallgattasd el, mert nem tud tőle aludni. :)
Nem állítom, hogy az említett gyerekek jól neveltek, de a helyzet az, hogy a gyerekek gyakran igen hangosak, és vélhetően a tied is az lesz.
Én is dühös voltam még a mentőautóra is, aztán tudatosítottam, hogy a világ nem áll attól le, mert nekem gyerekem született. :)
Próbálj másfelé menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!