Anyukák! Miért ti vagytok megsértődve, ha egy 3. személy rászól a rendetlenkedő, tutuló gyerekre?
NEM provokációnak szánom.
Nemrég voltunk színházban, egy átlagos előadáson. Erre megint (mert nem első eset) azt kellett hallgatnom, hogy páf gyerek megállás nélkül ordít, az anyjuk meg magasról tojik rá. Aztán egy idősebb bácsinak elege lett, és rájuk szólt erélyesen, hogy vagy befejezik, vagy menjenek ki.
Erre az anyuka vérig volt sértődve, hogy hogy merészel valaki az hibátlan gyerekére rászólni. Szünetben egymással ordítoztak, majd anyuka a gyerekével hazament.
De nem csak ez volt az egyetlen eset.....hasonló volt már velem étteremben is.
Miért, kérdezem, MIÉRT esik sok anyukának nehezére rászólni a rendetlen vagy tutuló (esetleg mind2) gyerekére, hogy ha már egyszer elrángatta magával? (3-6 vagy néha 8-10 évesek)
Miért az anyukák vannak megsértődve, ha valaki rájuk szól, mert igenis irritáló a tutulás?
Nem vagyok gyerek ellenes, sőt, szeretem a gyerekeket, de éppen az ilyen helyekre sosem hoznám el, mert tudom, hogy nem élvezi, nyűgös lesz.
Miért kell megsértődni, ha valaki elmondja az igazat?
tutuló (tutulni) = ordítani, óbégatni, hangosan a semmiért sírni, ordítva hisztizni
(azt hittem ismeritek:D)
Sajnos ezt a kérdést nemigen fogják olvasni az említett anyukák...
Akik pedig próbálják nevelni a gyereküket, azoktól csak egyetértésre számíthatsz, viszont a kérdésedre nem fogsz válasz kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!